Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Νέο αίσχος του Ζυριχικού κατεστημένου : ο Χριστόφιας μοίραζε επιταγές

Και άλλη βρόμα του προδοτικού και ληστρικού Ζυριχικού κατεστημένου βγαίνει στην επιφάνεια.
Το 2008 που συστάθηκε το λεγόμενο ταμείο αλληλεγγύης το οποίο είχε δικαίωμα να χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της δημοκρατίας κανείς από τα κόμματα – συμμορίες της βουλής δεν μίλησε. Μήτε η τότε αντιπολίτευση μήτε η συμπολίτευση ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.( εδω , εδώ , εδώ )
Εκ των υστέρων μας λένε ότι ο ολετήρας Χριστόφιας έκοβε επιταγές σε όποιο ήθελε και δεν υπήρχε καμία αρχή σε αυτό το τόπο να τον σταματήσει.

Γύρω στα €541.985 υπολογίζονται τα λεφτά που μοίρασε ο μειοδότης Χριστόφιας λίγο πριν τις εκλογές ( η μειοδοσία του ανδρός καταγράφηκε και στο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών όπου περιγράφονται οι λεγόμενες συγκλήσεις με τους τούρκους κατακτητές της γης μας )
Τώρα ψάχνουν να βρουν ποιοι είναι οι αποδέκτες αυτών των χρημάτων ενώ τον “θεσμό” του “ταμείου αλληλεγγύης” μάλλον θα τον αφήσουν ανενόχλητο.
Αυτή η περίπτωση είναι ένα από τα αμέτρητα αίσχη της τυραννίας του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού που το ονομάζουν δημοκρατία.
Μια “δημοκρατία” την οποία εμείς οι εθνικοκοινωνιστές δεν επιθυμούμε να βελτιώσουμε εκδηλώνοντας ένα ακροδεξιό εθνικισμό- εθνικοφρονισμό συμβατό με το σύστημα αλλά να την καταστρέψουμε και να θεσμίσουμε την πραγματική δημοκρατία όπου η εξουσία θα παράγεται και ελέγχεται από τις παραγωγικές και τοπικές ενώσεις του λαού και θα εδράζεται στην αρχή της λαϊκής συνέλευσης και της πυραμιδωτής ελεγχόμενης και ανακλητής αντιπροσώπευσης.
Για λόγους ηθικής τάξεως , κοινωνικής δικαιοσύνης , εθνικής απελευθέρωσης και επιβίωσης , αυτή η “δημοκρατία” των φαύλων , η “δημοκρατία” του Ζυριχικού κατακτητικού συντάγματος , πρέπει να φτάσει στο τέλος της αν θέλουμε να έχουμε μέλλον στη πατρίδα μας.
Κάτω η “δημοκρατία” που μας επέβαλαν οι εγγλέζοι και οι προδότες.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ