Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΣΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αρχίζει να διαφαίνεται ότι το ανοσιούργημα της αρπαγής της σωρού του αειμνήστου Τάσσου Παπαδόπουλου δεν διεπράχθη από κοινούς εγκληματίες με ιδιοτελή κίνητρα, αλλά από άλλου είδους εγκληματίες άκρως επικίνδυνους και αδίστακτους .Έχουν περάσει ήδη το μήνυμα στη συνείδηση του λαού ότι όπισθεν της ορατής πραγματικότητος κρύβεται μια δύναμη ανωτέρα της τάξης και των νόμων , μια δύναμη ικανή να πράξει οποιοδήποτε έγκλημα όποτε αυτή αποφασίσει .
Περιμένουμε να δούμε προς τα πού θα κατευθύνει η αστυνομία τις έρευνες της και που θα αναζητήσει ενόχους . ¨Ήδη τα μέσα ενημέρωσης ( MEGA κλπ.) στοχοποιούν εθνικιστικές και υπερπατριωτικές, όπως τις ονομάζουν, ομάδες και οργανώσεις . Μήπως θα επιδοθούν από κοινού σε ένα κυνήγι μαγισσών και έτσι να αφήσουν λιτούς τους λυσσασμένους κύνες να ποδοπατήσουν και κατασπαράξουν κάθε ελευθερία λόγου , έκφρασης και κάθε άλλο δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών ;
Ότι και αν έχουν όμως στο μυαλό τους οι νυκτοπρόσωποι τυμβωρύχοι και οι πάτρωνες τους , εμείς θα βρισκόμαστε στις επάλξεις για να υπερασπίσουμε την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία εκείνη που δίνει φωνή και δύναμη στο λαό και το έθνος .
Τα σχέδια των εχθρών της πατρίδος από όποια σκοτεινά τούνελ και αν ξεπροβάλουν θα βρουν αντιμέτωπους τους έλληνες εθνικιστές , ατσάλινους , ανυποχώρητους , αποφασισμένους να δώσουν τη μάχη για τη συντριβή των βαρβάρων κατακτητών και το καθάρισμα της γης μας από τη μολυσματική παρουσία τους .
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ