Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η επίσκεψη Μπάιντεν επιβεβαιώνει την υποταγή μας στα Αμερικανονατοϊκά σχέδια

Η επίσκεψη Μπάιντεν στην Κύπρο επιβεβαίωσε την συνέχιση της ενδοτικής πορείας προς ένα τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα υπό την ετικέτα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και την πρόσδεση της Κύπρου στα γεωστρατηγικά τσιφλίκια της Αμερικής και των στρατηγικών εταίρων της στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου , δηλαδή της Τουρκίας και του Ισραήλ.

Αν ο λαός ξεχάσει πως είναι στο πλαίσιο αυτών των στρατηγικών αμερικανο-νατοϊκών συμφερόντων που μας έφεραν τους τούρκους κατακτητές στη Κύπρο και διατήρησαν και αναβάθμισαν την παρουσία των αγγλικών κατοχικών βάσεων , τότε είναι άξιος της μοίρας του .
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη έδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας πως συντάσσεται με τα Αμερικανοσιωνιστικά και αμερικανονατοϊκά συμφέροντα ενώ από την άλλη εκλιπαρεί να μην ληφθούν μέτρα κατά της Ρωσίας που θα πλήξουν την οικονομία της Κύπρου ένεκεν του Ουκρανικού ζητήματος.
Παραδέχονται με λίγα λόγια οι κρατούντες φιλοαμερικανοί και φιλοσιωνιστές πως ενώ τα ζωτικά μας συμφέροντα είναι αλληλένδετα με την Ρωσία , αυτοί εκχωρούν την Κύπρο στα γεωστρατηγικά οικόπεδα των Αμερικανών.
Η απάντηση του εθνικοκοινωνικού ΕΔΗΚ είναι πως πρέπει να συνεργαστούμε με την Ρωσία , στα πλαίσια πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής , για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον τουρκικό επεκτατισμό που είναι αλληλένδετος με τα Αμερικανονατοϊκά στρατηγικά σχέδια και συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Μαζί με τους δημίους μας θα οδηγηθούμε σε νέες οδυνηρές περιπέτειες . Μόνο ενάντια στους δημίους της πατρίδος μας θα στρατηγήσουμε την ριζική ανασυγκρότηση και την απελευθέρωση .

Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής
πρόεδρος ΕΔΗΚ