Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΛΙΡΑ – Γιατί τα ΜΜΕ απέκλεισαν τον Λουκά Σταύρου


Συμπολίτη 
Μην ακούς τι σου λένε οι πολιτικοί και οι οικονομολόγοι της ολιγαρχίας και του ληστρικού τραπεζικού συστήματος .
Σε  εξαπατούν και σε τρομοκρατούν πως αν επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα θα πτωχεύσει ο τόπος και θα πέσουμε σε πρωτοφανή πείνα και εξαθλίωση.
Ενώ σε οδήγησαν στη πείνα και την εξαθλίωση σε  βομβαρδίζουν με τόνους ψεύδους , προκειμένου να κρατήσουν στην εξουσία την ολιγαρχία και να περιδέσουν με ισχυρότερα δεσμά τις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις .
Θέλουν ένα τραπεζικό σύστημα ενισχυμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , που θα στηρίζει τα διεθνή και ντόπια μονοπώλια και θα δίνει κεφάλαια μόνο στους εκλεκτούς του συστήματος , τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ , τους προσκυνημένους του συστήματος , τους πιστούς των μασονικών και άλλων σιωνιστικών οργανώσεων.
Και ενώ αυτοί έχουν τα πάντα εσύ εξαναγκάζεσαι να πουλάς την εργασία σου για ένα κομμάτι ψωμί παλεύοντας με τον κοινοτικό και εξωκοινοτικό μετανάστη που σου ρίχνει το μεροκάματο και σου καταργεί κάθε δικαίωμα και κάθε εργασιακή σύμβαση που πέτυχες με μακρούς αγώνες ή κλείνεις το κατάστημα ή την μικροεπιχείρηση σου και πέφτεις στην ανεργία ή  παίρνεις το δρόμο της μετανάστευσης και της εγκατάλειψης της πατρίδος σου. 
Πρόσεξε τώρα τι σου λέμε εμείς οι εθνικοκοινωνιστές που κατέχουμε ειδικές γνώσεις που δεν συμβαδίζουν με τις κατευθύνσεις του συστήματος. Γνώσεις που δεν διδάχθηκες ποτέ στα σχολεία της ολιγαρχικής τυραννίας , γνώσεις που έρχονται από την αρχαία Ελλάδα αλλά και από τις εμπειρίες των διαφόρων εθνικοεπαναστατικών κινημάτων .
Εμείς λοιπόν οι εθνικοκοινωνιστές σου λέμε πως αν επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα και ταυτόχρονα δημιουργήσουμε μια κρατική τράπεζα που θα διαμοιράσει στις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις , θα ορθώσουμε μιαν ισχυρή εθνική οικονομία .
Εμείς αντί να δώσουμε χρήμα στους ολίγους θα δώσουμε στους πολλούς , θα δώσουμε χρήμα στο λαό , στην οικογενειακή επιχείρηση , στους νέους επιχειρηματίες , στην έρευνα και στις νέες τεχνολογίες , στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους .
Αυτά τα λεφτά θα τα δώσουμε όχι με εγγυήσεις περιουσιών που δεν τις έχει ο λαός , αλλά με την εγγύηση του πατριωτισμού και της ανθρωπιάς του κάθε εργαζόμενου υπό την εποπτεία ενός υπουργείου παραγωγής και ανάπτυξης που θα παρακολουθεί και θα ενισχύει με ειδικές γνώσεις την χρηματοδοτούμενη ( χωρίς τόκους ) από την κρατική τράπεζα παραγωγική διαδικασία.
Ναι συμπολίτες , έχουν δίκαιο οι ολιγάρχες να υπεραμύνονται του τραπεζικού τους συστήματος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευρωζώνης. Διότι έτσι συνεχίσουν να ασκούν εξουσία πάνω στις λαϊκές δυνάμεις. Γνωρίζουν μάλιστα πολύ καλά πως αν επικρατήσει η ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού θα είναι η τελειωτική καταστροφή τους. Διότι εμείς όπως εξήγησα και πιο πάνω δεν θα χρηματοδοτούμε τους λίγους και τα μονοπώλια αλλά τους πολλούς , τους παραγωγούς , την μεγάλη παραγωγική βάση του λαού .
Επιπρόσθετα θα εισάγουμε μιαν απελευθερωτική παιδεία , την υψηλότερη στον πλανήτη και πάνω στην αληθινή γνώση και την επιστημονική έρευνα θα δομήσουμε νέες σύνθετες οικονομικές δραστηριότητες , λαϊκής συμμετοχής.
Συμπολίτες , το σύστημα αναγνωρίζει πως εμείς οι εθνικοκοινωνιστές είμαστε οι πραγματικοί εχθροί του . Για αυτό δίνει φωνή σε διάφορους συστημικούς φανφαρόνους που θα διορθώσουν δήθεν το σύστημα και θα το ηθικοποιήσουν και εξαγνίσουν , ενώ σε εμάς δεν επιτρέπει καμία πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης , ούτε τα κρατικά , ούτε τα ιδιωτικά.
Αυτοί έχουν καταλάβει τι τους περιμένει αν επικρατήσει η ιδεολογία μας ή έστω αν καταγράψει ένα ποσοστό σε αυτές τις εκλογές , εσείς όμως συμπολίτες πότε θα το καταλάβετε ότι εμείς είμαστε οι μόνοι υπερασπιστές των λαϊκών συμφερόντων;
Γιαυτό  εσύ ξεχωριστέ συνέλληνα που κατάλαβες τις θέσεις του εθνικοκοινωνισμού , μην μείνεις αδρανής . Διέδωσε και πολλαπλασίασε τη φωνή μας ώστε να γίνει κύμα ελευθερίας.
Σπάσε το φράγμα της σιωπής που επέβαλαν στην υποψηφιότητα μου και στην δική σου ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού . Έτσι θα σπάσεις και τα δεσμά που περισφίγγουν την κοινωνία και το έθνος.
Επιστροφή στη ΝΕΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΛΙΡΑ . Στο νέο νόμισμα της κυπριακής δημοκρατίας , που θα εικονίζει τον Ευαγόρα και τον Αυξεντίου για να θυμίζει στους πολίτες πως το νόμισμα απηχεί την εθνική μας ανεξαρτησία που αποκτήθηκε με το αίμα των ηρώων.

Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής
πρόεδρος ΕΔΗΚ