Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η ομιλία του Λουκά Σταύρου στην κατάθεση υποψηφιότητος ευρωβουλευτού


Κατέθεσε σήμερα την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές ο εθνικοκοινωνιστής πρόεδρος του Ε.ΔΗ.Κ., Λουκάς Σταύρου.
Το κρατικό κανάλι ΡΙΚ ενώ έδειχνε εικόνα σίγησε τη φωνή και στα δελτία ειδήσεων που ακολούθησαν δεν ανέφερε ούτε καν το όνομα του Λουκά Σταύρου .
Το ΡΙΚ με την στάση του επιβεβαιώνει πως στη Κύπρο δεν υπάρχει δημοκρατία αλλά κατοχή των μειοδοτών πολιτικών και παπάδων.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει να λέμε την αλήθεια και να υπερασπιζόμαστε τα δίκια της λαϊκής παραγωγικής βάσης ενάντια στους ολιγάρχες και τους προδότες.
Η ομιλία του Λουκά Σταύρου που εκφώνησε στην τελετή της υποψηφιότητας δείχνει γατί θέλουν να του κλείσουν τη φωνή οι κλέφτες και οι προδότες. 
Κύπριε πολίτη
Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που ψηφίζεις  με κλειστά μάτια και οι κλέφτες τραπεζίτες , με τους οποίους συνεργάζονται , σε οδήγησαν στην ανεργία  και τα συσσίτια και σχεδιάζουν να σου αρπάξουν ακόμα και την πρώτη κατοικία για να σε ρίξουν άστεγο και ζητιάνο στους δρόμους.
Αυτοί που όρισες να σε προστατεύουν ως αντιπρόσωποι σου , νομοθετούν υπέρ των ντόπιων τραπεζιτών και των ξένων τοκογλύφων της τρόικας  έχοντας υποθηκέυσει την εργασία σου για 10 γενεές και τον εθνικό σου πλούτο , από το φυσικό αέριο μέχρι τα λιμάνια και τα αεροδρόμια , γονατίζοντας σε κάτω από το βάρος μιας ανελέητης φορολογικής βίας και ακύρωσης των κοινωνικών σου κατακτήσεων.  
Οι άθλιοι ηγέτες σου ,  μαζί με τον ρασοφόρο  αρχιτραπεζίτη,  σε παραμυθιάζουν πως θα ανοίξει η τύχη σου με την τουρκοσυνεταιριστική επανένωση , που στην πραγματικότητα θα μετατρέψει την Κύπρο σε επαρχεία της Τουρκίας.
Αν συνεχίσεις να τους εμπιστεύεσαι και να τους χειροκροτείς πολύ σύντομα θα πάρεις το πικρό δρόμο της νέας προσφυγιάς και εγκατάλειψης της Κύπρου.
Κύπριε πολίτη , σε καλούμε να εγκαταλείψεις το δρόμο της ηττοπάθειας και της υποταγής και να συνασπισθείς με το Εθνικοκοινωνικό κίνημα και το ΕΔΗΚ ,  σε μια λαϊκή ατσάλινη αντεπίθεση στους κλέφτες και τους προδότες.
Οι θέσεις που σου προτείνουμε να στηρίξεις είναι περιληπτικά οι ακόλουθες :
Στη στρατηγική : Έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την δημιουργία ενός ρώσο-ευρωπαϊκού συνασπισμού ανεξαρτήτων εθνών κρατών.  
Στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα.
Ενοικίαση ναυτικής βάσης στους ρώσους με αντάλλαγμα την παροχή σύγχρονων πολεμικών υπερόπλων.
Ύπατο συμβούλιο των πανελλήνων με συμμετοχή των δύο κρατών του ελληνισμού , των σκλαβωμένων πατρίδων και των αποδήμων , για χάραξη πανεθνικής στρατηγικής .
Στην οικονομία :
Πρώτα από όλα , οι κλέφτες πολιτικοί και τραπεζίτες να πάνε φυλακή και οι περιουσίες τους να δημευτούν.
Έξοδος από την ευρωζώνη και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Ίδρυση κρατικής τράπεζας που θα στηρίξει την πλατειά λαϊκή παραγωγική βάση.
Διαγραφή των χρεών των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων προς τις τράπεζες.
Αναπτυξιακή διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας από τις τοπικές αυτοδιοικήσεις.   
Δωρεάν  ηλεκτρική ενέργεια στα λαϊκά στρώματα και τις επιχειρήσεις κυπριακών  προϊόντων.  
Στο μεταναστευτικό:
Φραγμό σε κοινοτικούς και  άλλους μετανάστες – προτεραιότητα στους κύπριους εργαζόμενους – αυστηρή μεταναστευτική πολιτική καθορισμένη από το δικό μας κράτος και όχι από τρίτους.
Στο εθνικό θέμα:
Να δικαστούν για εσχάτη προδοσία όσοι συνέργησαν ή συναίνεσαν στο διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων το 2004 και κάθε συμφωνία που έκαναν οι μειοδότες με τους κατακτητές να ριφθεί στα σκουπίδια.
Κατάργηση του διαιρετικού κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και μετάβαση σε μια πραγματική δημοκρατία όπου κάθε πολίτης θα έχει  μια ψήφο σε ένα αδιαίρετο εκλογικό σώμα που θα εκλέγει την ηγεσία του , χωρίς ρατσιστικούς διαχωρισμούς και ποσοστοτικές συμμετοχές στην εξουσία και το δημόσιο .
Καταγγελία της τουρκικής κατοχής και της συνεργασίας των τουρκοκυπρίων με αυτή .
Διεκδίκηση της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στην κατεχόμενη επικράτεια της.
Κανένας διάλογος με τους κατακτητές . πραγματική δημοκρατία και απελευθέρωση-αυτοδιάθεση ,  η μόνη λύση.
Στο πολιτειακό :
Κατεδάφιση της ολιγαρχίας των κομματικών συμμοριών  και εγκαθίδρυση λαϊκής οργανικής δημοκρατίας που θα αντιπροσωπεύονται οι τοπικές κοινότητες και οι παραγωγικές ενώσεις μέσα απο ένα σύστημα που θα εδράζεται στην αρχή της λαϊκής συνέλευσης και της ανακλητής αντιπροσώπευσης.
Στην παιδεία :
Επιστροφή στις αξίες του φυσιοκεντρικού ανθρωπισμού και της αντιδογματικής ελληνικής παιδείας. –ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων των νέων  και προώθηση τους στην παραγωγική διαδικασία χωρίς κοινωνικά και ταξικά εμπόδια.  
Στην κοινωνική πολιτική :
Αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου  προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Δωρεάν παιδεία / προστασία της υγείας του λαού από κάθε μορφή εκμετάλλευσης .
Εφαρμογή σχεδίου στέγασης του πληθυσμού με προτεραιότητα σε όσους μένουν στο νοίκι και στις νέες οικογένειες  . 
Πολύμορφη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

Όποιος θέλει να ζήσει σε μιαν ελεύθερη και ελληνική Κύπρο τον καλούμε να πολεμήσει μαζί μας , ενάντια στην διαφθαρμένη και τουρκοπροσκυνημένη συμμορία που διαφεντεύει τη γη μας.  

Λουκάς Σταύρου