Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Χαλάστε το προδοτικό “σχέδιο επιστροφής της Αμμοχώστου”


Έλληνες της Κύπρου , πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας , μην επαναπαύεστε ότι θα σας φέρουν κάποιο σχέδιο Λύσης του κυπριακού και θα έχετε την δυνατότητα να το δεχθείτε ή να το απορρίψετε μέσα από ένα δημοψήφισμα.
Όχι , δεν θα γίνει έτσι. Αυτή τη φορά δεν θα σας ενοχλήσουν . Εκείνο που ήθελαν να πετύχουν με το δημοψήφισμα του 2004 , το πέτυχαν με το προδοτικό διπλό δημοψήφισμα και τη συμμετοχή των εποίκων σε αυτό.
Τώρα έχουν νέο σχέδιο οι εχθροί της Κύπρου.
Το νέο σχέδιο είναι να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το κατοχικό μόρφωμα μέσα από το απευθείας εμπόριο με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το άνοιγμα του αεροδρομίου της Τύμπου , έναντι ενός , ελεγχόμενου από τρίτους , ανοίγματος της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.
Βέβαια μαζί με αυτή τη κίνηση δεν αποκλείεται να πέσουν και υπογραφές για συνεκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ.
Μετά από αυτό το βήμα εμπράγματης λύσης που εφαρμόζεται από το 2003 με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , με την συμβολή και των άλλων παραγόντων όπως της εδραίωσης του Ισραήλ στη Κύπρο με δικό του στρατό και μυστικές υπηρεσίες προς τις οποίες θα προσδεθούν οι υπηρεσίες ασφαλείας της κυπριακής δημοκρατίας , θα μας επιβάλουν την ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ως λύση ανάγκης , λύση που εξυπηρετεί πολλαπλά ξένα συμφέροντα αλλά και συμφέροντα της ντόπιας εκκλησιαστικής και ιδιωτικής πλουτοκρατίας .
Συνέλληνες , το “σχέδιο επιστροφής της Αμμοχώστου” όπως το ονόμασαν οι εμπνευστές του θα είναι η ταφόπλακα του κυπριακού ελληνισμού.
Με αυτό το σχέδιο όλο το Ζυριχικό κατεστημένο συμφωνεί και επαυξάνει. Όλα τα πολιτικά κόμματα της βουλής , οι τραπεζίτες και η εκκλησία.
Αν έμεινε ψυχή μέσα σας , αντισταθείτε στο “σχέδιο επιστροφής της Αμμοχώστου” , αντισταθείτε στις σκοτεινές ενέργειες των εγγλέζων κατακτητών της γης μας.
Αν κερδίσουμε αυτή τη μάχη , να είστε βέβαιοι ότι θα ανατείλουν καλύτερες ημέρες .

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.