Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ.: Να σταματήσουν οι διαδικασίες εξόρυξης του φυσικού αερίου

Το κόστος της ασφάλειας του τερματικού υπολογίζεται γύρω στα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτά τα λεφτά θα καταβληθούν από τις “εταιρείες” εβραίο-αμερικανικών συμφερόντων που ανέλαβαν την ανέγερση του τερματικού και υπέγραψαν πρόσφατα το γνωστό μνημόνιο συναντίληψης με την κυπριακή δημοκρατία.
Με λίγα λόγια η Κύπρος αρχίζει να εξαρτάται ολοένα και περισσότερο από το Ισραήλ.
Στο τέλος χάριν της ασφάλειας του τερματικού οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ θα ριζώσουν για καλά στη Κύπρο πραγματοποιώντας την επέκταση της ζώνης ελέγχου του Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο .

Από την άλλη θα αναβαθμιστεί το κατοχικό μόρφωμα μέσα από το κατάπτυστο σχέδιο “επιστροφής της Αμμοχώστου έναντι του ελεύθερου εμπορίου κατεχομένων Ε.Ε.
Ο ρόλος των Ελλήνων της Κύπρου και μάλιστα των φτωχών στρωμάτων του λαού θα είναι , σύμφωνα με την στρατηγική του Ζυριχικού εκκλησιαστικό-πολιτικού κατεστημένου , να παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας στα εβραϊκά συμφέροντα , στους τραπεζίτες και στις φαμίλιες των εβραιο-τουρκοπροσκυνημένων πολιτικών .
Έρχονται δύσκολα χρόνια συνέλληνες . Χρόνια τουρκικής , αγγλικής και εβραϊκής κατοχής με την συνέργεια των προδοτών.
Η μόνη λύση υπό τις παρούσες συνθήκες μειωμένης έως ανύπαρκτης εθνικής ασφαλείας και λαϊκής κυριαρχίας ήταν να παγώσουν οι διαδικασίες εξόρυξης του φυσικού αερίου.
Μόνο έτσι θα αποτραπεί η επέκταση του Ισραήλ στη Κύπρο και θα προστατευθεί ο φυσικός πλούτος του λαού από τους ξένους και τους διεθνείς και ντόπιους τραπεζίτες.
Η εκμετάλλευση της εθνικής ΑΟΖ χωρίς την παρουσία του ισχυρού ενιαίου ελληνικού στρατού και χωρίς λαϊκή κυριαρχία μόνον δεινά θα επισωρεύσει .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ