Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Οι κτηνοκύπριοι πουλούν τη κατεχόμενη γη μας στους τούρκους

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα δεν δίστασε να αποκαλύψει προδοσίες και να κτυπήσει τους προδότες πολιτικούς που με τις ενέργειες τους έβλαψαν και εξακολουθούν να βλάπτουν την πατρίδα.
Όμως έχουμε ενώπιον μας ένα άλλο φαινόμενο για το οποίο ευθύνεται βέβαια και το πολιτικό κατεστημένο , αλλά αυτή τη φορά ευθύνεται ο λαός.
Αυτό το φαινόμενο είναι η μαζική προσφυγή των προσφύγων στα όργανα της κατοχής με σκοπό την πώληση των περιουσιών τους που βρίσκονται στα κατεχόμενα , στους τούρκους κατακτητές.

Οι κυβερνήσεις όφειλαν να απαγορεύσουν δια νόμου αυστηρού την πώληση της πατρώας γης στους κατακτητές , όμως δεν το έκαναν , προφανώς γιατί ήθελαν να συμβάλουν στην λεγόμενη επίλυση του εδαφικού μέσω του ξεπουλήματος της πατρώας γης στους τούρκους , στα πλαίσια της προδοτικής γραμμής της εμπράγματης λύσης που πρώτοι εμείς καταγγείλαμε .
Όμως ούτε και ο λαός και συγκεκριμένα ο προσφυγικός κόσμος στάθηκε πιστός στην ιδέα της πατρίδος , ούτε θέλησε να καταλάβει ότι το ξεπούλημα της περιουσίας του στους κατακτητές , υπό τις παρούσες συνθήκες , ισοδυναμεί με ξεπούλημα της πατρίδος , με παράδοση της γης μας στους τούρκους.
Αυτή η γη που ποτίστηκε με το αίμα των ηρώων και το μόχθο χιλιάδων γενεών Ελλήνων ξεπουλιέται σήμερα από τους παροδικούς διαχειριστές της.
Οπότε ο ίδιος ο λαός αναιρεί το όραμα της απελευθέρωσης.
Μετά τη πράξη του ξεπουλήματος ο λαός παραδίδει στους προδότες ,  όντας και ο ίδιος όμοιος τους , την διαχείριση της κατάντιας του.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ