Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Το τέρας της κυπριακής τραπεζοκρατίας

Το προδοτικό και διαπλεκόμενο Ζυριχικό ρασο-γραβατοφόρο κατεστημένο , στη προσπάθεια του να διασώσει το ληστρικό τραπεζικό του σύστημα δημιούργησε το υπερμέγεθες τέρας της τράπεζας Κύπρου του οποίου τα έξοδα σε μισθούς και ενοίκια με δεδομένη τη μείωση των εργασιών της θα καταβροχθίσουν ολόκληρη την οικονομία της Κύπρου και θα υπερχρεώσουν τον λαό για να δώσουν μέσω αλλεπάλληλων δανείων , ρευστότητα στο χρηματοβόρο τέρας.

Στο τέλος βέβαια το τέρας θα καταρρεύσει για τον απλούστατο λόγο της υπέρβασης των εργονομικών ορίων και μέτρων που λειτουργούν σε κάθε σύστημα .
Οπότε ας είναι έτοιμος ο λαός να δεχθεί την τελική πτώση του τέρατος και τις απώλειες που θα συνοδεύσουν τη πτώση.
Από παλιά εμείς οι εθνικοκοινωνιστές λέγαμε πως οι προβληματικές τράπεζες έπρεπε να οδηγηθούν σε κατάρρευση , να δημευτούν τα όποια περιουσιακά τους στοιχεία και τα διευθυντικά τους στελέχη στα οδηγηθούν στα δικαστήρια , έστω στα δικαστήρια του συστήματος. Όπως πάνε όμως τα πράγματα , η κατάρρευση θα επέλθει στο τέλος και η ζημιά θα είναι πολλαπλάσια , οπότε και οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες θα καταλήξουν αργά η γρήγορα στα δικαστήρια όχι βέβαια στα δικά τους αλλά σε εκείνα του οργισμένου λαού που θα σπάει επιτέλους τα σίδερα της φυλακής του και θα βγαίνει στο ελεύθερο αέρα της δημιουργίας και του λαϊκού αυτεξούσιου.
Κάποιοι δημοσιογράφοι άρχισαν να καταλαβαίνουν που πάνε τα πράγματα χωρίς βέβαια να είναι σε θέση να καταθέσουν οποιαδήποτε πρόταση ή να προβάλουν τις δικές μας εθνικοκοινωνικές προτάσεις. Τουναντίον στέκονται αμήχανοι και αποσβολωμένοι μπροστά στο ανεξέλεγκτο τέρας της τραπεζοκρατίας και περιμένουν να φάνε από τα ξερατά του. 
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ