Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Έξω η τρόικα – Κάτω οι τραπεζίτες

Η τρόικα βρίσκεται στη Κύπρο με σκοπό να συμβάλει στην αναστύλωση του τραπεζικού συστήματος.
Σε αυτό το σύστημα όπως είναι γνωστό μετέχουν οι ιδιώτες μέτοχοι , η εκκλησία και οι καταθέτες ως δανειστές της τράπεζας που όλοι από κοινού με τρόπο ληστρικό και παρασιτικό απομυζούν την παραγωγική βάση ή την εγκαταλείπουν παντελώς εάν τους τύχουν πιο συμφέρουσες “επενδύσεις”. Τις περισσότερες φορές αυτές οι κερδοφόρες “επενδύσεις” είναι τα κρατικά ομόλογα τα οποία φορτώνονται στους φορολογούμενους.
Με λίγα λόγια στο ισχύον σύστημα η οικονομική δραστηριότητα εξαρτάται αποκλειστικά από το τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα που τρέφει μια κάστα παρασίτων που ζουν εις βάρος των παραγωγικών δυνάμεων του λαού.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θέλουμε να καταργήσουμε αυτό το ληστρικό σύστημα , να καταργήσουμε τον ληστρικό παρασιτισμό και την δουλεία του τόκου.
Αυτό θα το πετύχουμε αίροντας πρώτα από όλα τη νομική στήριξη στους τραπεζίτες και δημιουργώντας μια κρατική τράπεζα που θα στηρίζει χωρίς τόκους και επιβαρύνσεις την παραγωγική διαδικασία .
Επιπρόσθετα αυτή η διαδικασία θα ενισχυθεί με την σύσταση των παραγωγικών ενώσεων οι οποίες και θα αντιπροσωπεύονται στο νομοθετικό σώμα αντί των τωρινών κομματικών συμμοριών που διασυνδέονται με την ολιγαρχία του παρασιτικού πλούτου . Με το τρόπο αυτό η εξουσία θα μετατραπεί σε αυτεξούσιο του λαού και το χρήμα σε μέσον παραγωγής προϊόντων και όχι προϊόν καθαυτό όπως είναι σήμερα.
Πάνω σε αυτές τις αρχές του δικαίου και της απελευθέρωσης της παραγωγικής διαδικασίας από τους ταξικούς δυνάστες της θα στηρίξουμε την ενότητα της πολιτείας μας και όχι πάνω σε ψευδείς μεταφυσικές φαντασιώσεις που επικάθονται της σήψης και της αδικίας που μαστίζουν την κοινωνία.
Αν κάποτε ο λαός αποφασίσει να ακολουθήσει την ιδεολογία μας , όλοι αυτοί που μέσα από το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα συσσώρευσαν πλούτο και περιουσίες θα τα χάσουν σε μια νύχτα μαζί με κάθε μορφή εξουσίας πάνω στο λαό και το έθνος.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ