Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ολιγαρχικές αρλουμπολογίες του Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου χαρακτήρισε κάθε πρόταση εξόδου από την κρίση που δεν συμβαδίζει με το μνημόνιο , την τρόικα , την ευρωζώνη , και τις δικές του οικονομικές καπιταλιστικές , ολιγαρχικές αρλουμπολογίες , ως λαϊκισμό που θα οδηγήσει στην χρεοκοπία.
Χρεοκοπία χειρότερη από αυτή που υπόκειται η κοινωνία δεν μπορεί να υπάρξει.

Παραδέχεται βέβαια ο Νεοφύτου ότι από τις εξελίξεις και τις μελλοντικές αποφάσεις της τρόικα θα εξαρτηθεί η μεγιστοποίηση ή μη του διλήμματος , ΕΥΡΩΖΩΝΗ ή ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Στη περίπτωση επιστροφής σε εθνικό νόμισμα δεν θα υπάρξει βέβαια χρεοκοπία όπως διατείνεται ο Νεοφύτου αλλά μια υποχρεωτική στάση πληρωμών , ώστε να διερευνηθεί το χρέος αν είναι νόμιμο ή απεχθές και να αποδοθούν οι ευθύνες και να καταδικαστούν οι ένοχοι. Ο λαός δεν είναι υποχρεωμένος να επωμισθεί απεχθή χρέη που συνήψαν οι πολιτικοί του συστήματος σε συνεργασία με τους τραπεζίτες .
Την πρόταση εξόδου από την ευρωζώνη πρώτοι εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του ΕΔΗΚ εξαγγείλαμε , συνοδευόμενη μάλιστα από ένα νέο σύστημα παραγωγικής διακίνησης του χρήματος .
Την πρόταση επιστροφής σε εθνικό νόμισμα , υιοθέτησαν εκ των υστέρων κοινοβουλευτικά κόμματα και εκλογικές συνάξεις , χωρίς βέβαια να προτείνουν οποιαδήποτε αλλαγή στο καταστροφικό σύστημα της τραπεζοκρατίας.
Θέλουν να συνεχίσουν το γνωστό γλεντοκόπι του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού σε αγαστή συνεργασία με την ολιγαρχία του παρασιτικού τοκογλυφικού πλούτου ( εκκλησιαστικού και ιδιωτικού ) , να συνεχίσουν την καταλήστευση της παραγωγικής βάσης για να εμφανίζονται στον εξαθλιωμένο λαό ως οι ελεήμονες που παρέχουν συσσίτια και ριζομακάρονα σε πλαστικές σακούλες.
Αυτή τη κατάσταση της εξαθλίωσης , εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θέλουμε να την σταματήσουμε μια για πάντα με μια πραγματικά λαϊκή ανασυγκρότηση της οικονομίας και της εξουσίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ