Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Στρατηγικοί άξονες Αναστασιάδη – ο ραγιαδισμός συνεχίζεται

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης βρισκόμενος στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαβεβαίωσε τους εταίρους μας ότι η κυβέρνηση του είναι ένα πειθήνιο όργανο των Ευρωπαίων τοκογλύφων και του ΔΝΤ και ότι κατ' επέκταση συναινεί στους σκοτεινούς σχεδιασμούς περί του λεγομένου άξονος Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδος που στο τέλος θα μας εμφανιστεί ως κοινός σχεδιασμός με τους τούρκους για διέλευση του φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας προς Ευρώπη.

Ενημέρωσε επίσης τους εταίρους ότι για την λύση του κυπριακού θα πρέπει πρώτα να γίνουν κινήσεις “καλής θέλησης” και επανέλαβε την πρόταση του για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα την αναβάθμιση έως αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος.
Η στρατηγική Αναστασιάδη στα μεγάλα αυτά ζητήματα , της οικονομίας , της ενέργειας - εκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ και του κυπριακού , ακολουθεί την τουρκοπροσκυνημένη στρατηγική των ελλαδικών κυβερνήσεων που για την Κύπρο θα αποβεί καταστροφική και ολέθρια.
Μέσα από την στρατηγική Αναστασιάδη ανοίγουν οι πύλες για επέκταση της ζώνης επιρροής του Ισραήλ στη Κύπρο και δραματικής εξάρτησης της από την Τουρκία που θα μετατρέψει την Κύπρο σε επαρχία της.
Η θέση η δική μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετη της ραγιαδίστικης στρατηγικής Αναστασιάδη και της ελλαδικής τουρκοπροσκυνημένης κυβερνήσεως που εγκατέλειψε τη Κύπρο στη τύχη της.
Απαιτείται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε η ενοποίηση της ελλαδικής και της κυπριακής ΑΟΖ ως και η θέσμιση ενός ενιαίου στρατού.
Η ισχυρή εθνική άμυνα είναι για μας η αδιασάλευτη βάση της οικονομικής ανάπτυξης και εκμετάλλευσης των φυσικών πλουτοπαραγωγικών πόρων.
Στο θέμα της οικονομίας τασσόμαστε κατά της τρόικας και των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων και υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα υπό εθνικοκοινωνικές πολιτειακές συνθήκες .
Στο κυπριακό επίσης υποστηρίζουμε την γραμμή της αυτοδιάθεσης και απελευθέρωσης.
Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί στα πλαίσια του συστήματος του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και της τραπεζοκρατίας όπου ευθύνονται και για την δημιουργία αυτών των προβλημάτων , αλλά ούτε και από το ενδοτικό και προδοτικό κατεστημένο.
Μαζί με το σύστημα πρέπει να ριφθούν στο καιάδα της ιστορίας και οι φαμίλιες και συμμορίες που το υπηρετούν.
Απαιτούνται νέες ιδέες , νέοι άνθρωποι , νέα πνοή στο έθνος αλλά και να κοπεί ότι σάπιο και διεφθαρμένο με πυρωμένο σπαθί , δίχως οίκτο .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ