Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΔΗΚ : το πνεύμα της ιδεολογικό-πολιτικής αντίστασης


 
Στενές σχέσεις με το Ισραήλ εγκαινιάζει η κυβέρνηση Αναστασιάδη.
Μας έφεραν τους τοκογλύφους της τρόικας , τώρα μας κουβαλούν και τους Εβραίους , ενώ οι εγγλέζοι απο την άλλη διεκδικούν υφαλοκρηπίδα και μερίδιο στην κυπριακή ΑΟΖ.
Εντός του μηνός αρχίζουν και οι συνομιλίες με το κατοχικό μόρφωμα στα πλαίσια μιας γραμμής που ήδη χάραξε ο πρόεδρος Αναστασιάδης , για λύση στη βάση σύγκλισης συμφερόντων.
Η κατάσταση όπως προδιαγράφεται απαιτεί αντίσταση σε όλα τα πεδία , εδραζομένη σε ξεκάθαρη εθνική και κοινωνική ιδεολογία .
Με αυτά τα δεδομένα , το Ε.ΔΗ.Κ. θα προβάλει στο εξής τις εθνικοσοσιαλιστικές και φασιστικές καταβολές του , με σκοπό να σπάσει τα αδιέξοδα του λαβυρίνθου της αστικής δημοκρατίας και να σπείρει στη συνείδηση του κυπριακού ελληνισμού την μεγάλη ιδέα της εθνικοκοινωνικής πολιτείας που θα συνενώνει την ελληνική πνευματική κληρονομιά με την ελληνογενή εμπειρία του ευρωπαϊκού φυλετικού εθνικισμού και ευρωπαϊσμού που εκδηλώθηκε κυρίως στον ιταλικό φασισμό και τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό για να εξαπλωθεί στη συνέχεια σε όλες της χώρες της Ευρώπης .
Η φάση που περνά ο καπιταλισμός , φάση απροκάλυπτης καταλήστευσης των εθνών και κοινωνικής καταπίεσης δεν αντιμετωπίζεται με χλιαρές , εθνικοφρονίστικες ή αριστερίστικες αντιπαραθέσεις σε περιφερειακά ζητήματα.
Ο ληστρικός καπιταλισμός αντιμετωπίζεται με σκληρή ιδεολογικό-πολιτική επίθεση στις “αξίες” , τους θεσμούς και τα συστήματα του.
Η μοναδική λύση είναι εγκαθίδρυση μιας νέας εθνικοκοινωνικής πολιτείας.
Αυτό θα επιτευχθεί με ασυμβίβαστους και ανυποχώρητους αγώνες.
Όσοι γενναίοι προσέλθετε.
Ζήτω ο φασισμός
Ζήτω ο εθνικοσοσιαλισμός
Ζήτω ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.