Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ


Η «αντιπαλότητα» μεταξύ διζωνικών και δικρατιστών που εκδηλώνεται στους κόλπους του κατοχικού συνονθυλεύματος, ερμηνεύεται από τους ενδοτικούς ως θετική εξέλιξη. Βλέπουν ότι μέσα από αυτή την «αντιπαλότητα» θα κατισχύσουν οι δυνάμεις της «επανένωσης» και θα ευοδωθεί ο στόχος της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Αποσιωπούν βέβαια το γεγονός ότι οι διζωνικοί τουρκοκύπριοι είναι μειονότητα στα κατεχόμενα που έχουν απέναντι τους , τους έποικους , τους καθεστωτικούς και τον τουρκικό στρατό. Παρακάμπτουν επίσης το άλλο γεγονός , ότι ακόμα και με τους τουρκοκύπριους οπαδούς της διζωνικής δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία πάνω σε καμία πτυχή. Ο καθένας ερμηνεύει τον όρο της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας κατά το κέφι του.
Οι τουρκοκύπριοι διζωνικοί δεν κατέθεσαν κάποια ολοκληρωμένη πρόταση πέρα από το «ΝΑΙ» στο σχέδιο Ανάν. Με λίγα λόγια οι τουρκοκύπριοι διζωνικοί, διαιωνίζουν την στρατηγική της ασάφειας και δεν αποτολμούν να κάνουν το βήμα που θα τους αποσυνδέσει από την τουρκική κατοχή και θα τους επανεντάξει στη νομιμότητα της κυπριακής δημοκρατίας στα πλαίσια των αρχών της πραγματικής δημοκρατίας .
Συνεπώς η «σύγκρουση» με το κατοχικό καθεστώς στερείται νοήματος , αρχών και σκοπού. Ως εκ τούτου είναι «σύγκρουση» προσχεδιασμένη και άκρως επικίνδυνη. Πίσω από αυτή τη «σύγκρουση» ενεργούν οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας με απώτερο σκοπό την ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας. Έτσι θα επαληθευτεί και ο προφήτης Χριστόφιας , που είπε εν ώρα θείας εμπνεύσεως ότι «στο τέλος θα έχουμε ένα μικτό κράτος στο νότο και ένα τουρκικό στο βορρά».
Εμείς σας ερωτούμε κύριε Χριστόφια, τι κάνετε για να αποτρέψετε μια τέτοια δραματική εξέλιξη;
Οφείλετε να σταματήσετε την εγκατάσταση τουρκοκυπρίων στις ελεύθερες περιοχές της πατρίδος μας με την αρωγή και την οικονομική στήριξη του κράτους.
Οφείλετε να κλείσετε τα οδοφράγματα και να ανακόψετε την ενδεχόμενη μαζική μετατόπιση τουρκοκυπρίων στην ελεύθερη επικράτεια της δημοκρατίας. Διαφορετικά θα συνδέσετε το όνομα σας με την συναίνεση και συνεργία στην πραγμάτωση της Τρίτης φάσης της εισβολής και επέλασης των τούρκων κατακτητών σε ολόκληρη τη γη μας .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ