Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ


21η Απριλίου 1967. Η ξενοκρατία αλλάζει τα ανδρείκελα της . Την δικτατορία της κομματοκρατίας διαδέχεται η χούντα των συνταγματαρχών. Η ουσία δεν αλλάζει. Η Ελλάδα εξακολουθεί να στερείται λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας αλλά και η εθνική μας ταυτότητα να αλλοιώνεται και να παραχαράσσεται.
Από το αλληλοφάγωμα των εγκαθέτων της ξενοκρατίας, έμειναν οι πληγές στο σώμα της Κύπρου. Ένα έγκλημα για το οποίο ευθύνονται εξίσου οι εγκάθετοι της χούντας και οι εγκάθετοι πολιτικοί που τους διαδέχθηκαν στην εξουσία.
Σήμερα όλοι οι ακροδεξιοί που παριστάνουν τους εθνικιστές βρίσκουν χίλιους τρόπους να υμνήσουν τη χούντα. Θυμούνται τα γεφύρια που έκανε. Ξεχνούν όμως πως πάνω από αυτά τα γεφύρια διάβηκε ο τουρκικός στρατός και άρπαξε τη Κύπρο. Από την άλλη πλευρά στέκονται οι λιθοβολητές της χούντας , αυτοί που ξεπούλησαν την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους και έριξαν τον ελληνισμό στην δυστυχία και την ιστορική αφάνεια.
Ο ελληνικός εθνικισμός , εχθρός κάθε μορφής ξενοκρατίας και συσσώρευσης εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια, αγωνίζεται για ένα εθνικοκοινωνικό κράτος , όπου ο πλούτος και η εξουσία θα ανήκουν στον ελληνικό λαό και θα διασφαλίζονται μέσα από θεσμούς που ο ίδιος θα καθορίζει. Για ένα πραγματικό εθνικοδημοκρατικό πολίτευμα . Για λαϊκή και εθνική κυριαρχία σε μιαν Ελλάδα που θα επανασυνδεθεί με τις ρίζες του πολιτισμού της και θα επανέβρει την εθνική της ουσία και τον ιστορικό της προορισμό.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ