Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ


Έλληνα εργάτη
Όταν αποφάσισες να ενταχθείς στο ΑΚΕΛ είχες πιστέψει πως μέσα από αυτό το κόμμα θα μπορούσες να διεκδικήσεις τα δίκαια σου , τα δίκαια της εργατιάς.
Αποδείχθηκε όμως πως το κόμμα αυτό, τόσο στην περίοδο της συγκυβέρνησης όσο και σε αυτή τη περίοδο που βρίσκεται στην εξουσία, συμμάχησε με τη πιο σκληρή μορφή του καπιταλισμού , δηλαδή με το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το ΑΚΕΛ πρόδωσε τα οράματα σου , πρόδωσε τους αγώνες σου και σου ανάγκασε να υποκύψεις στην «κοινωνική ειρήνη» με το ληστρικό κεφάλαιο, που στη πράξη ισοδυναμεί για σένα με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ.
Είναι το κόμμα που πήρε εκατομμύρια από τους φόρους του λαού και τα έδωσε στις τράπεζες για να τα δανείζουν στη κοινωνία με κέρδος , είναι το κόμμα που συνέβαλε στο θαύμα της εξάτμισης του χρέους της εκκλησίας προς το δημόσιο, είναι το κόμμα που περιθάλπει τη λαθρομετανάστευση και εσένα σε ρίχνει στην αθλιότητα της ανεργίας.
Το ΑΚΕΛ, το κόμμα που πρόδωσε τα όνειρα σου και συμμάχησε με το ληστρικό κεφάλαιο εις βάρος του παραγωγικού εθνικού κεφαλαίου, δεν σταμάτησε ως εδώ το καταστροφικό του έργο. Θέλει επίσης να σε αλλοτριώσει εθνικά , να καταστρέψει την εθνική σου ταυτότητα , να σε αποκόψει από την εθνική σου παράδοση να σε εξισώσει με τον λαθρομετανάστη για να σε ρίξει στο παζάρι του ξεπουλήματος της εργατικής σου δύναμης.
Εργάτη , δεν έχεις άλλη επιλογή από το σπάσιμο των αλυσίδων σου . Το ΑΚΕΛ είναι η φυλακή σου και η αλλοτρίωση σου . Θάψε τα ψέματα και τα ιδεολογήματα της σκλαβιάς σου , απόταξε τους περιπαίχτες σου και συνασπίσου με το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα για να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο όραμα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Έλα μαζί μας σε ένα ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στο ληστρικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο .
Έλα μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε τον δίκαιο καταμερισμό της εθνικής υπεραξίας της εργασίας σε ένα ισχυρό λαϊκό κράτος , προστάτη των δικαίων σου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ