Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΔΗ.ΚΟ : Η ευλογημένη πολιτική πουτανίτσα του Ζυριχικού κατεστημένου

Ως γνωστό το ΔΗ.ΚΟ δημιουργήθηκε από την εκκλησία της Κύπρου σύμφωνα με παλαιοτερη δήλωση του ίδιου του νυν αρχιεπισκόπου ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του χαρακτήρισε ως αναγκαία την ύπαρξη του εν λόγω κόμματος .
Προφανώς γιατί η εκκλησία χρειάζεται ένα πολιτικό μηχανισμό του κεντρώου χώρου ώστε να ελέγχει την εκάστοτε κυβέρνηση που σύμφωνα με τα κομματικά δεδομένα της Κύπρου δεν μπορεί να εκλεγεί χωρίς την συμβολή του κεντρώου κόμματος της εκκλησίας.

Να θυμίσουμε οτι το ΔΗ.ΚΟ είναι το κόμμα που συνέχισε την μειοδοτική πολιτική Μακαρίου και διέπραξε ουκ ολίγες προδοσίες , όπως το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , το διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων το 2004 , την αναγνώριση των οργάνων της κατοχής όπως το λεγόμενο εμπορικό επιμελητήριο μέσα από τον κανονισμό για την πράσινη γραμμή κλπ.
Με λίγα λόγια το ΔΗ.ΚΟ είναι το πολιτικό όργανο της εκκλησίας και της ολιγαρχίας που δημιουργήθηκε με την ευλογία του αγγλόδουλου κατεστημένου .
Το ΔΗ.ΚΟ μέσα από την ιδεολογία της συγκυβέρνησης ( αυτή είναι η ιδεολογία της εν λόγω κομματικής συμμορίας ) συνεργάστηκε με το ίδιο πάθος και με την συστημική αριστερά ( ΑΚΕΛ ) και με την δεξιά συγχωνεύοντας στην ουσία τις φαινομενικά αντιτιθέμενες ιδεολογίες του συστήματος στην υπάτη ιδεολογία της συγκυβέρνησης και εξυπηρέτησης των συμφερόντων των κομματικών μηχανισμών , της ολιγαρχίας του πλούτου και της ξενοκρατίας .
Το ΔΗ.ΚΟ είναι η ευλογημένη απο την εκκλησία ,  πολιτική πουτανίτσα που επισκέπτεται και αναβαθμίζει πελατειακά και τους δύο μεγάλους κομματικούς οίκους της Κύπρου , της δεξιάς και της αριστεράς.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ