Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κατέρρευσε το ανάχωμα του ΕΥΡΩΚΟ

Κουράστηκαν τα στελέχη και μέλη του ΕΥΡΩΚΟ να σηκώνουν μόνοι τους το βάρος της “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ” και έτσι αποφάσισαν να διασκορπιστούν , άλλοι στον ΔΗΣΥ και άλλοι στο νεοσύστατο κόμμα του μειοδότη Λιλλήκα που το 2004 όντας μέλος της κυβέρνησης του επίσης μειοδότη και δόλιου Τάσσου Παπαδόπουλου αποδέχθηκε να τεθεί σε εφαρμογή η γραμμή της προδοτικής εμπράγματης λύσης που αρχίζει με την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , την αποδοχή κατάθεσης του σχεδίου Ανάν σε δημοψήφισμα και μάλιστα σε διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων , τον κανονισμό της πράσινης γραμμής και την αναγνώριση του λεγομένου εμπορικού επιμελητηρίου του κατοχικού μορφώματος και φτάνει έως σήμερα στο ξεπούλημα της γης μας στους τούρκους κατακτητές και στο απευθείας εμπόριο που απεργάζεται ο πρόεδρος Αναστασιάδης.

Η χαώδης ιδέα της “ευρωπαϊκής λύσης” συμβατή με την ανυπαρξία ιδεολογίας στο ΕΥΡΩΚΟ θα υποφώσκει στο εξής στα κόμματα που θα δεχθούν τα σαΐνια του διαλυθέντος κόμματος – αναχώματος της μειοδοσίας.
Έτσι μέσα στις διάφορες “εθνοσωτήριες” προτάσεις των μειοδοτών θα αντηχεί και το λεξιλόγιο της “ευρωπαϊκής λύσης” ή θα μπαίνει σαν κερασάκι στη τούρτα με το δηλητήριο.
Υπόψιν ότι μια μορφή της λεγόμενης “ευρωπαϊκής λύσης” είναι και η λύση των δύο κρατών , ενταγμένων ισότιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με πλήρη εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων .
Ας καταλάβει επιτέλους ο λαός που στήριζε μέχρι σήμερα το ΕΥΡΩΚΟ πως η μοναδική λύση είναι η αυτοδιάθεση - απελευθέρωση και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ένα λαό και ένα ενιαίο εκλογικό σώμα χωρίς “κοινοτικές” και εδαφικές διαιρέσεις .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ