Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Προδότες πρόσφυγες , η πατρίδα δεν πουλιέται

Ο καθηγητής Χρήστος Κληρίδης σε ψεσινή δήλωση του σε τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το ζήτημα της πώλησης των προσφυγικών περιουσιών στους τούρκους κατακτητές θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί ως ποινικό αδίκημα.
Χαιρόμαστε που υπάρχουν διανοούμενοι που λένε τα πράγματα με το όνομα τους.
Θα προσθέταμε ως ΕΔΗΚ πως θα πρέπει να αντιμετωπισθεί και η αδιαφορία των κυβερνώντων και πολύ περισσότερο η μεθοδευμένη υποκίνηση και παρακίνηση των προσφύγων για πώληση της περιουσίας τους στους τούρκους , ως ποινικό επίσης αδίκημα επιβαρυμένο με πράξη εσχάτης προδοσίας.

Επίσης όσοι πρόσφυγες πούλησαν έστω και μια φούχτα γης στους τούρκους επιβάλλεται να χάσουν την προσφυγική τους ιδιότητα και ταυτότητα και να επιστρέψουν όσα πήραν από το κράτος υπό την ιδιότητα αυτή.
Πρόσφυγες , πρέπει να βάλετε καλά στο νου σας πως είστε παροδικοί διαχειριστές μιας περιουσίας που στο σύνολο της ανήκει στην πατρίδα .
Στις ειδικές περιστάσεις της σκλαβιάς η πώληση της περιουσίας σας στους κατακτητές ισοδυναμεί με πώληση της πατρίδος που ανήκει σε όλους . Ως εκ τούτου αναγορεύεστε εχθροί της πατρίδος και πρέπει να αντιμετωπιστείτε ως τέτοιοι , δηλαδή ως καρκινικοί όγκοι που επιβάλλεται να αφαιρεθούν από το σώμα της εθνικής κοινότητος.
Προδότες πρόσφυγες , η πατρίδα δεν πουλιέται .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ΕΔΗΚ