Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Καλούμε τους εθνικιστές σε παράταξη μάχης

Οι “εθνικιστές” της αρχιεπισκοπής τηρούν σιγή σε όσα σχεδιάζονται , τεκταίνονται και υλοποιούνται από την κυβέρνηση Αναστασιάδη , αναφορικά με τα ζητήματα της τραπεζικής καταλήστευσης του λαού , του ξεπουλήματος της ΑΟΖ στους Εβραιο-αμερικανούς και την προδοσία της αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος υπό το κάλυμμα της επιστροφής της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

Θα εμφανιστούν μάλλον κατόπιν εορτής με καρναβαλίστικες παρελάσεις και συνθήματα για να ασκήσουν κριτική και να θηρεύσουν ψήφους πάνω από το πτώμα της πατρίδος.
Ο εθνικισμός τούτες τις ώρες όφειλε να είναι μια ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ που με τη δράση του να ξεσηκώσει ένα κύμα οργής και θύελλας ενάντια στους προδότες.
Πάνω σε αυτή τη γραμμή μόνο το ΕΔΗΚ μπορεί να αναπτύξει δράση κατά του προδοτικού κατεστημένου και αυτό θα επιτευχθεί αν οι εθνικιστές καταλάβουν ότι πρέπει να σπάσουν τα περιφράγματα των σχημάτων που τους έχουν μαντρώσει και να συμπαραταχθούν με το ΕΔΗΚ.
Αν δεν το αποτολμήσουν τότε θα είναι συνυπεύθυνοι για την προδοσία .
Συνέλληνες , δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Μαζί με το ΕΔΗΚ και τον πρόεδρο του Λουκά Σταύρου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια φλογερή έφοδο .
Αν θέλετε να πολεμήσετε ακολουθείστε μας , αν θέλετε να κάνετε παρελάσεις και άλλες τέτοιες γελοιότητες , μείνετε εκεί που είστε και σας ευχόμαστε να μπείτε και στη βουλή να ανακατεύεται από κοινού με τους προδότες την βρομερή κοπριά της Ζυρίχης.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ