Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ. : Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα τώρα

Το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου μαζί με τους τραπεζίτες , τρέμουν την έξοδο από την φυλακή της ευρωζώνης και την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως με την εκκαθάριση των κυπριακών τραπεζών θα αποκαλυφθούν τα εγκλήματα τους και θα υποστούν τις συνέπειες.

Λαέ της Κύπρου , ο μόνος τρόπος να μην χάσεις την ελευθερία σου πρώτα και έπειτα τις καταθέσεις σου και την εργασία σου σε όλους τους τομείς , είναι η έξοδος από την ευρωζώνη.
Μην ακούς τους προδότες , μην υποκύπτεις στο ψυχολογικό πόλεμο.
Διεκδίκησε την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και την παραδειγματική καταδίκη των υπευθύνων που καταχράστηκαν το κοινωνικό κεφάλαιο.
Λαέ της Κύπρου , διεκδίκησε τώρα την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα για να αποτρέψεις τις αναπόφευκτες βίαιες και αιματηρές κοινωνικές συγκρούσεις που θα επιφέρει το μνημόνιο.
Μην ξεχνάς πως η πατρίδα μας είναι σκλαβωμένη κατά το ήμισυ και τα οδοφράγματα ανοικτά κατ' επιλογή των προδοτών .
Εμείς οι εθνικοινωνιστές σε προειδοποιήσαμε και προεκλογικά ότι η πορεία προς το μνημόνιο είναι πορεία καταστροφής και δεν μας άκουσες .
Μην συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι το Ζυριχικό προδοτικό κατεστημένο και την οικονομική ολιγαρχία που το στηρίζει , γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα θρηνήσεις επί των ερειπίων της πατρίδος .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ