Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εθνικοκοινωνισμός τώρα - Κάτω η τυραννία της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας



Για την δραματική οικονομική κατάσταση της Κύπρου κύριος υπεύθυνος είναι η ντόπια ολιγαρχία – τραπεζοκρατία και το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.
Δημιούργησαν ένα υπέρογκο κράτος και έδωσαν αφειδώς παχυλούς μισθούς και προνόμια πριγκιπικά .
Κατέστρεψαν την αγροτιά και την κτηνοτροφία.
Συνέτριψαν την μικρομεσαία επιχείρηση , την βιοτεχνία και την βιομηχανία.
Στήριξαν τον χρηματοπιστωτικό τομέα και άφησαν την λαϊκή παραγωγική βάση να καταστραφεί.
Επέτρεψαν στο γιγάντιο τραπεζικό σύστημα να επενδύει με κερδοσκοπική μανία μονομερώς , αφήνοντας την υπόλοιπη οικονομία να υποβαθμίζεται και να διαλύεται ή να σκορπά το κοινωνικό κεφάλαιο στα ξένα ομόλογα .
Στέρησαν την Κύπρο από μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους παραγωγικούς τομείς και τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τους κόσμος κατέρρευσε ψάχνουν να στηριχθούν από δάνεια ,από άγρια φορολογία εις βάρος του λαού και από ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας.
Φαύλοι , άρπαγες , ελεεινοί , αλήτες πολιτικοί και τραπεζίτες παλεύουν να παρατείνουν την εξουσία τους και να διατηρήσουν τα προνόμια τους μαζί με ένα τσούρμο εξαγορασμένου και προσκυνημένου λαού που συνέτρωγε και συνδιασκέδαζε με τους εξουσιαστές.


Απλέ άνθρωπε του λαού , εσύ που ξέρεις τι μόχθος απαιτείται για να βγάλεις το ψωμί σου , εσύ μπορείς να καταλάβεις πως δεν είναι υποχρεωμένος ο Γερμανός και ο Γάλλος να δουλεύει για να ταΐζει τα τοπικά εξουσιαστικά συστήματα.
Εσύ μπορείς να καταλάβεις πως αυτά τα συστήματα είναι η δυστυχία των εθνών μας .
Εσύ μπορείς να καταλάβεις πως μοναδική λύση στην οικονομική λεγόμενη κρίση είναι η συντριβή της ντόπιας ληστρικής ολιγαρχίας.
Χωρίς αυτούς τους αλήτες και ληστές , εμείς ως λαός , ως παραγωγική βάση , θα μπορέσουμε να αναδιατάξουμε την οικονομία μας , να ενδυναμώσουμε τη παραγωγή μας σε όλους τους τομείς , από την αγροτιά , την μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση μέχρι την βιομηχανία.
Φτάνει να έχουμε στα χέρια μας , ως παραγωγική βάση , την κρατική εξουσία που θα παράγεται μέσα από τις παραγωγικές μας ενώσεις και τις τοπικές κοινότητες μας , φτάνει να έχουμε το δικό μας εθνικό νόμισμα και την κρατική μας τράπεζα , που θα μας στηρίζει χωρίς να μας υποδουλώνει στα δεσμά του τόκου.
Εργαζόμενε , άνθρωπε του λαού και της παραγωγικής βάσης , μην παρασύρεσαι άλλο από τη προπαγάνδα των εξουσιαστών.
Αντιστάσου στα ψέματα τους και στη ψυχολογική βία που σου ασκούν .
Σήκωσε τη γροθιά σου στην τυραννική οικονομική και πολιτική ολιγαρχία .
Βγες στους δρόμους με το τσεκούρι της οργής και του δικαίου και γκρέμισε τα κάστρα της τυραννίας.
Ύψωσε τις σημαίες του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού και του πανευρωπαϊκού εθνικοσοσιαλιστικού οράματος της Ευρώπης των εθνών.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.