Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Κάτω η ληστρική κυβέρνηση Αναστασιάδη

Με τις νέες προτάσεις του ο Λιλλήκας διαδηλώνει ότι ζει ακόμα στο κόσμο του παραμυθιού που περιλαμβάνει , πρίγκιπες , φυσικά αέρια και πετρέλαια. Ενώ ευθυγραμμίζεται  με την ληστρική και καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη για κούρεμα των καταθέσεων άνω των 100,000 ευρώ και την μεταβίβαση τίτλων του εθνικού πλούτου σε χέρια ολίγων μέσα από το κατ' ευφημισμό “εθνικό ταμείο αλληλεγγύης” που δεν έχει καμία σχέση ούτε με το εθνικό ούτε με την αλληλεγγύη.

Με το μέτρο του κουρέματος των καταθέσεων άνω των 100.000 , εκτός του ότι είναι μέτρο ακραίας φορολογικής βίας που δεν έζησε η πατρίδα ούτε στις πιο σκληρές περιόδους σκλαβιάς και κατοχής , καταστρέφεται η παραγωγική διαδικασία και η μικρομεσαία επιχείρηση και μετατρέπεται η οικονομία της Κύπρου σε οικονομία μικροπωλητών και μπακάληδων.
Το κράτος οφείλει να προστατεύει ισόνομα και τον πλούτο και την εργασία του λαού .
Στη προκειμένη περίπτωση η κυβέρνηση Αναστασιάδη συναινούντος του πολιτικού προδοτικού κατεστημένου αποφάσισε να καταληστέψει τον κοινωνικό πλούτο για χάρη των τραπεζιτών και του πολιτικού συστήματος.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές επειδή τασσόμαστε υπέρ του παραγωγικού πλούτου και κατά του παρασιτικού καταγγέλλουμε την πολιτική Αναστασιάδη ως ανέντιμη , άδικη , ληστρική και δικτατορική που θα οδηγήσει τον τόπο σε μαρασμό και οικονομική εξαθλίωση .
Καλούμε το λαό να αντισταθεί στο ληστρικό κατεστημένο και να ζητήσει άμεσα την παραίτηση της κυβέρνησης και την διεξαγωγή νέων εκλογών .

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – Ε.ΔΗ.Κ.