Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κυβέρνηση υποταγής στο μνημόνιο

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας , συνέργειας και συνεργασίας , επιδιώκουν Αναστασιάδης και Καρογιάν στα πλαίσια της λαϊκής εντολής για παραμονή στην ευρωζώνη και υπογραφή μνημονίου που θα δεσμεύει το σύνολο του λαού για την ανακεφαλαιοποίηση του διεφθαρμένου και ληστρικού τραπεζικού συστήματος.

Υπόψιν ότι το 83% του λαού , σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δύο γύρων των προεδρικών εκλογών , εξαιρουμένης της αποχής που δεν προτείνει τίποτα παρά μόνο την παρακολούθηση του δράματος από τις κερκίδες , συναίνεσε στο μνημόνιο θεωρώντας το ως υψίστη εθνική αναγκαιότητα.
Η μόνη υποψηφιότητα που αντιτάχθηκε στο μνημόνιο όχι συνθηματικά αλλά με συγκεκριμένη πρόταση εξόδου από την ευρωζώνη , με δημιουργία κρατικής τράπεζας που θα στήριζε την παραγωγή , καθώς και με σειρά άλλων μέτρων , κόντρα στο ληστρικό ιδιωτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ήταν η υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου , η οποία και απορρίφθηκε από το λαό .
Οπότε η “σωτηρία” αναμένεται μέσα από την υποταγή στη τρόικα και την στήριξη του ιδιωτικού ληστρικού τραπεζικού συστήματος.
Αυτά συμβαίνουν στη Κύπρο , με φόντο την παρασκηνιακή προσπάθεια αναβίωσης των συνομιλιών με τους “αδελφούς τουρκοκύπριους” όπως τους απεκάλεσε στο πανηγυρικό της ανακήρυξης του ο νέος πρόεδρος αλλά και με την πραγμάτωση της “εμβάθυνσης” των σχέσεων μας με το Ισραήλ την οποία εγκαινίασε η κυβέρνηση Χριστόφια .

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ