Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η συρρίκνωση των δικαιωμάτων των εργατών , δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αιματηρούς αγώνες , προβάλλει σήμερα ως το πιο έντονο χαρακτηριστικό του καπιταλισμού που οδηγεί και πάλι την παραγωγική βάση της κοινωνίας στη φτώχεια , στην εξαθλίωση και στο θάνατο.
Το γεγονός αυτό είναι αλληλένδετο με την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και την επιβολή ενός ανεξέλεγκτου από το έθνος-κράτος , μοντέλου χρηματοπιστωτικής καταλήστευσης των εθνικών οικονομιών.
 Η τύχη του εργάτη δεν μπορεί να διαχωριστεί από την κατάσταση της διαλυμένης αγροτιάς και την ερείπωση της μικρομεσαίας επιχείρησης. Ο μαρξιστικός ταξικός διαχωρισμός θραύει την ενιαία βάση της παραγωγής , κατακερματίζει το κοινωνικό υποκείμενο και ελαχιστοποιεί την δυνατότητα αντίστασης στον πραγματικό εχθρό που είναι ο χρηματοπιστωτικός καπιταλισμός με την εγγενή δυνατότητα του να παράγει και ελέγχει διεθνή τραστ και μονοπώλια ,  να καταληστεύει τοκογλυφικά τα έθνη , να διαμορφώνει εικονικές αναπτύξεις ( κοινώς φούσκες) και εικονικές ερημώσεις.

Δεξί χέρι αυτής της μορφής του καπιταλισμού είναι το πολιτικό σύστημα του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού που δρα υπό την επίρροια συστημικών ιδεολογιών και προσφέρει σε εθνικό και διεθνές πεδίο την νομική βάση της χρηματοπιστωτικής καταλήστευσης. Οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν θα μπορούσαν να υποτάξουν τα έθνη χωρίς την συνδρομή του πολιτικού συστήματος του κοινοβουλευτισμού.
Αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα πετυχαίνει την συναίνεση στις επιλογές του παίρνοντας με το μέρος του μια σημαντική μάζα των εργατών , τους εργάτες του δημόσιου τομέα οι οποίοι συνασπισμένοι σε ισχυρά δημοσιοϋπαλληλικά συνδικάτα υπό την υποστήριξη του συστήματος , απολαμβάνουν πριγκιπικών “δικαιωμάτων” αφαιμάσσοντας την παραγωγική βάση της κοινωνίας που διάγει κάτω από την φορολογική βία του κράτους.
Σε αυτό το καθεστώς προστίθεται η λαθρομετανάστευση , αποτέλεσμα της ληστρικής διάλυσης των εθνικών οικονομιών σε Ασία και Αφρική , που εκτός των πολλαπλών κοινωνικών προβλημάτων που συσσωρεύει στις χώρες προσφυγής τους , τινάζουν στον αέρα κάθε εργασιακή σύμβαση , ρίχνοντας τον ντόπιο εργάτη στην ανεργία και την εθνική οικονομία στην χωματερή.
Ο αγώνας ενάντια σε αυτή τη δραματική κατάσταση δεν μπορεί να είναι ταξικός.
Είναι αγώνας εθνικός για την αποκατάσταση της εθνικής οικονομικής αυτοδυναμίας που είναι αλληλένδετη με την λαϊκή και εθνική κυριαρχία , με την διαχείριση της εξουσίας από τις εθνικές παραγωγικές δυνάμεις.
Είναι αγώνας ενάντια στην εργασιακή ανισότητα και την μονοκρατορία των δημοσιοϋπαλληλικών συνδικάτων .
Είναι αγώνας ενάντια στην λαθρομετανάστευση .
Είναι αγώνας για ένα εθνικό κράτος που η εξουσία θα παράγεται και θα ποδηγετείται από τις παραγωγικές ενώσεις , ενάντια σε κάθε μορφή συσσώρευσης του πλούτου και της εξουσίας σε λίγα χέρια.
Έλληνα εργαζόμενε , το αρμονικό εθνικοσυνδικαλιστικό κράτος είναι η ελπίδα σου . Οργανώσου στις παραγωγικές σου ενώσεις και διεκδίκησε την εξουσία της εργασίας πάνω στο κεφάλαιο. Μην ανέχεσαι άλλο την παραγωγή και διαχείριση της εξουσίας από τις κομματικές συμμορίες που υπηρετούν το τυραννικό σύστημα.

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ