Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο

 Έλληνες , αν φοβάστε πως με τον Τσίπρα πρωθυπουργό , (που εννοείται ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του και θα καταγγείλει το μνημόνιο αφού πρώτα θα υποχρεωθεί ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να ρυθμίσει το πρωτογενές έλλειμμα ), αν φοβάστε πως δεν θα έχετε την δύναμη και τη θέληση να δημιουργήσετε αναχώματα και ισχυρές αντιστάσεις ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ενάντια στις εθνομηδενιστικές ροπές που ενυπάρχουν στο συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ , τότε φέρτε πίσω τον Παπανδρέου ή φωνάξετε τον Μαρκεζίνη που τον έκαμε και λόρδο η αιμοσταγής βασίλισσα της Αγγλίας και βολευτείτε με την “βελτίωση” του μνημονίου.

Άλλη επιλογή δεν υπάρχει . Το δίλημμα παραμένει αμετακίνητο :ή υποταγή στο μνημόνιο ή καταγγελία του. Η αλλαγή του διλήμματος για επιλογή ανάμεσα σε αριστερή κυβέρνηση ή κεντροδεξιά αποτελεί προσπάθεια της παρασιτικής ολιγαρχίας να εξαπατήσει το λαό και να εκτρέψει τη βούληση του .
Αν δεν πέσει το μνημόνιο δεν μπορεί να ανοιχθεί η προοπτική διαλόγου με τους Ευρωπαίους ετέρους για αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής με στόχο την ανάπτυξη με την απεμπλοκή της ροής του χρήματος από την ληστρική διαμεσολάβηση του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος.

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ