Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο ενδιάμεσος χώρος ανανέωσε την υποταγή του στους τούρκους

 Ο λεγόμενος ενδιάμεσος χώρος είχε την ευκαιρία , εν όψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών να κάνει την αυτοκριτική του , να ανασκοπήσει τις πράξεις του και να αναγνωρίσει τα λάθη του , να σκεφτεί τα αδιέξοδα του ενδοτισμού και να χαράξει μια νέα πορεία προς την απελευθέρωση και την πραγματική δημοκρατία που δικαιούται αυτός ο τόπος.
Αντί της αυτοκριτικής όμως , επέστρεψαν στην λεωφόρο του ενδοτισμού , και έθεσαν εκ νέου ως βάση επίλυσης του εθνικού θέματος την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.
Βέβαια αυτή την κατάπτυστη γραμμή της Δ.Δ,Ο την επικαλύπτουν κατα το σύνηθες με την αιθάλη του “σωστού περιεχομένου”.
Για ποιό σωστό περιεχόμενο μιλάτε μειοδότες , τουρκοπροσκυνημένοι;

Αυτό το “σωστό περιεχόμενο” που δώσατε με την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , ή αυτό που δώσατε με το διπλό δημοψήφισμα και την συμμετοχή των εποίκων; Μιλάτε για σωστό περιεχόμενο και καμώνεστε μάλιστα ότι δεν αποδέχεστε την πρόταση Χριστόφια για παραμονή 50.000 εποίκων όταν εσείς οι ίδιοι , όταν κυβερνούσατε αυτό το τόπο “νομιμοποιήσατε” το έγκλημα του εποικισμού επιτρέποντας τους να συμμετάσχουν στο επίσης μειοδοτικό διπλό δημοψήφισμα , όταν μάλιστα αυτή την συγκεκριμένη πρόταση πρώτοι εσείς χαλκεύσατε στα εργαστήρια της μειοδοσίας ;
Με την απόφαση του κεντρώου χώρου για παραμονή στη γραμμή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο προσκυνά τον Τούρκο κατακτητή.
Απομένει στο λαό να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τους μειοδότες στις επαίσχυντες υποκλίσεις τους. Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα με τον υποψήφιο του για τις προεδρικές εκλογές Λουκά Σταύρου , υψώνει την σημαία της αντίστασης στον ενδοτισμό και του αγώνα για την αποτίναξη της αγγλοτουρκικής κατοχής.
Η λύση του εθνικού θέματος θα επέλθει αν πετάξουμε στα σκουπίδια όλες τις συμφωνίες ή προτάσεις που παραχώρησαν οι τουρκοπροσκυνημένοι και ακολουθήσουμε την ιερή φωνή που βγαίνει μέσα από τα φυλακισμένα μνήματα.

Τομέας Ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ