Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ


Έλληνα εργάτη
Τα συνδικάτα που σε καλούν να γιορτάσεις μαζί τους την εργατική πρωτομαγιά είναι μέρος του εξουσιαστικού συστήματος της πλουτοκρατίας.
Αυτοί που παριστάνουν τους εργατοπατέρες είναι εγκάθετοι των πολιτικών κομμάτων της προδοσίας και της συνδιαλλαγής.
Είναι αυτοί που σε συμφωνία με τα αφεντικά της κοινωνίας κανόνισαν στο ελάχιστο τις απολαβές σου και περιόρισαν τα δικαιώματα σου.
Είναι αυτοί που δεν λένε τίποτα για την ανισότητα που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τον προνομιούχο δημόσιο υπάλληλο .Γιατί σε θέλουν να πουλάς την εργασία σου όσο πιο φτηνά γίνεται κάτω από τον φόβο της απόλυσης , της ανεργίας και της πείνας εξασφαλίζοντας την υποστήριξη της αισχρής πολιτικής τους από τους καλοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους.
Είναι αυτοί που τηρούν σιγή για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που σου αρπάζουν το ψωμί και σε διώχνουν από τη πατρίδα σου. Οι εργατοπατέρες σου συνεργάζονται με την κυβέρνηση και το πολιτικό κατεστημένο στη προστασία και στήριξη της λαθρομετανάστευσης και της παράνομης εργασίας.
Είναι αυτοί που σε καλούν να συμπορευθείς αύριο με τους τούρκους σε μια διεθνιστική πρωτομαγιά την ώρα που οι τούρκοι αυτοί ζουν μέσα στα σπίτια σου και εκμεταλλεύονται τη γη σου, ενώ εσύ εξακολουθείς να είσαι πρόσφυγας μέσα στη πατρίδα σου .
Έλληνα εργάτη , τα κομματοκρατούμενα συνδικάτα είναι οι πάτρωνες και νταβατζίδες της εργασίας σου . Μην ανεχθείς άλλο την εκπόρνευση της εργατικής σου δύναμης. Σήκωσε τη γροθιά σου και απώθησε τους.
Διεκδίκησε τον πλούτο που παράγεις με την εργασία σου , διεκδίκησε την πατρίδα σου που την ποδοπατούν οι τούρκοι και άγγλοι κατακτητές και την ξεπουλούν οι προσκυνημένοι .
Πολέμα για ένα δημοκρατικό ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ