Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ


Ο Δημοκρατικός Συναγερμός υποστηρίζει μια μορφή ομοσπονδίας με ανίσχυρη κεντρική κυβέρνηση και ισχυρές συνιστώσες πολιτείες. Αυτή την άποψη δεν την αναπτύσσει στο σύνολο της αλλά ακολουθώντας την τακτική Χριστόφια , την περιτυλίγει με ασάφεια και γαλαζόχρωμη αιθάλη . Στα εθνικόφρονα σωματεία που επισκέπτονται τα στελέχη του κόμματος της πλουτοκρατίας (ΔΗ.ΣΥ) με πρώτο και καλύτερο το κ. Αναστασιάδη , ψιθυρίζουν στους νεκροζώντανους χειροκροτητές τους , πως με αυτή την χαλαρή ομοσπονδία εμείς θα έχουμε ισχυρό κράτος και δεν θα μπορούν οι τούρκοι να μας ελέγχουν πολιτικά. Με λίγα λόγια θα εξακολουθούμε να διορίζουμε τους δικούς μας , να αρπάζουμε , να διαμοιράζουμε να ρουσφετοποιούμε .
Οι τούρκοι βέβαια , εκείνο που πραγματικά επιδιώκουν , μετά την αποτυχία αναγνώρισης του «κράτους» που ανακήρυξαν στη κατεχόμενη γη μας , είναι να εξασφαλίσουν μια ισχυρή πολιτεία στο βορρά την οποία θα εκτουρκίσουν πλήρως. Όσο για τον έλεγχο ολόκληρης της Κύπρου δεν θα τον ασκήσουν εκ των άνω , δηλαδή μέσα από κεντρικές δομές εξουσίας αλλά εκ των κάτω , που σημαίνει μέσα από την ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση τούρκων σε ολόκληρη τη Κύπρο. Ο σκοπός αυτός θα επιτευχθεί ευκολότερα εάν έχουν μια ισχυρή κυβέρνηση στο νυν κατεχόμενο τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας που θα μετεξελιχθεί σε συνιστώσα πολιτεία. Εάν εξασφαλίσουν αυτή τη βάση , από κει και πέρα ότι περισσότερο κερδίσουν στα ζητήματα της κεντρικής κυβέρνησης θα εξυπηρετήσει με τη σειρά του το σκοπό της ολοκληρωτικής εποίκησης της Κύπρου.
Προς αυτή τη κατεύθυνση της τουρκικής στρατηγικής , ευθυγραμμίζεται η πολιτική Αναστασιάδη. Τούτο σημαίνει πως αν ο Δημοκρατικός Συναγερμός κατορθώσει να έχει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση , τότε θα πάμε από το κακό στο χειρότερο. Η απαράδεχτη και ενδοτική και μειοδοτική λύση Χριστόφια θα αντικατασταθεί από μια ξεκάθαρη φιλοτουρκική γραμμή, την γραμμή Αναστασιάδη.
Εμείς οι εθνικοδημοκράτες , εχθροί κάθε ακροδεξιάς αντίληψης που βρίσκει κοινά σημεία συναγελασμού με τους πατριδοκάπηλους του ΔΗ.ΣΥ , έχουμε να πούμε προς αμφότερους τους ολετήρες της πατρίδος , Χριστόφια και Αναστασιάδη , πως η μοναδική λύση είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και πως ο σκοπός αυτός θα επιτευχθεί μέσα από ισχυρή εθνικοκοινωνική συνοχή , ενιαίο ελληνικό στρατό και εθνική πολιτική βούληση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ