Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ


Οι υποψήφιοι βουλευτές του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος που κατέρχονται στις εκλογές ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι Λεμεσού , Αντώνης Πιερίδης και Λουκάς Σταύρου συμμετείχαν σήμερα στην αντιδιαδήλωση που πραγματοποίησε το «Kίνημα Πολιτών κατά των Βρετανικών βάσεων». Η αντιδιαδήλωση είχε ως σκοπό να καταγγείλει την κοινή πορεία ενάντια στο καρκίνο, μεταξύ των τοπαρχών των αγγλοκρατούμενων περιοχών και των βρετανών αποικιοκρατών.
Στις δηλώσεις που έγιναν προς τους δημοσιογράφους εκ μέρους των υποψηφίων του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος , τονίσθηκε η υποκρισία των βρετανών τυράννων να διαδηλώνουν υπέρ της αντιμετώπισης του καρκίνου όταν οι ίδιοι με τις κεραίες ECHELON , και τους ύποπτους αεροψεκασμούς προκαλούν τον καρκίνο , γεγονός που επιβεβαιώνουν οι έρευνες.
Ειπώθηκε επίσης ότι αν πράγματι οι βρετανοί ευαισθητοποιούνται για τον καρκίνο πρέπει άμεσα να γκρεμίσουν τις κεραίες και να σταματήσουν κάθε άλλη ρυπογόνο δραστηριότητα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα αποχωρήσουν για πάντα από την γη μας.
Καταγγέλθηκε στη συνέχεια το απεχθές κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης το οποίο κατέστησε αφέντες τους αποικιοκράτες στη γη μας και αναγόρευσε την τουρκοκυπριακή μειονότητα σε κοινότητα υπέρμετρων δικαιωμάτων. Από τη βάση αυτή εκκινούντες οι κρατούντες προς μια «λύση» διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , στην ουσία επιχειρούν μετάβαση από το πρώτο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα απεχθέστερο του πρώτου.
Διεκδικούμε την απελευθέρωση της γης μας από άγγλους και τούρκους κατακτητές ως και την θέσμιση του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας ως ένα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της αυτοδιάθεσης μας.
Πρέπει να αναφέρουμε προσέτι ότι η συμπόρευση ελλήνων πολιτών με τους άγγλους αποικιοκράτες δεν περιποιεί τιμή στους συμμετέχοντες . Προσβάλλει τους ήρωες και τους μακρούς αγώνες για ελευθερία και αυτοδιάθεση.
Αίσχος στους αγγλοπροσκυνημένους .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ