Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΕΣΕΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΑΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας κ. Χριστόφιας κατήγγειλε την Τουρκία ότι ετοιμάζεται να θέσει σε ενέργεια σχέδιο Β , με στόχο την αναγνώριση «τουρκοκυπριακού κράτους». Το σημείο που η Τουρκία εστιάζει την πολεμική της για την μετάβαση από τη στρατηγική της λύσης μέσω των ενδοκυπριακών συνομιλιών στη στρατηγική της άμεσης αναγνώρισης «τουρκοκυπριακού κράτους , είναι κατά την δήλωση του κ. Χριστόφια η «ανάλωση του χρόνου και κωλυσιεργία..» εκ μέρους της δικής μας πλευράς .
Το λάθος βρίσκεται στο γεγονός ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν βρίσκεται η κυπριακή δημοκρατία από την μια πλευρά και η κατοχή από την άλλη , αλλά δυο ισότιμες πολιτικά οντότητες , η ελληνοκυπριακή και η τουρκοκυπριακή. Η πλάνη αυτή απορρέει από την αποδοχή του διαχωρισμού που επέβαλε η βία της Ζυρίχης και συμπλήρωσε η τουρκική εισβολή με την κατοχή και τον εποικισμό.
Οι κρατούντες παραποίησαν τα γεγονότα και παραμόρφωσαν την όψη της αλήθειας. Ότι δηλαδή οι τουρκοκύπριοι συνεργάστηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται με την κατοχική δύναμη της Τουρκίας εις βάρος των συμφερόντων της κυπριακής δημοκρατίας. Ως εκ τούτου αποτελούν μέρος των κατοχικών δυνάμεων και δεν μπορούν να έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα που απορρέει από την νομιμότητα της δημοκρατίας την οποία βιάζουν και καταπατούν. Αυτές οι αλήθειες ξεχάστηκαν και αναγορεύτηκαν οι δυνάμεις της κατοχής σε συνομιλητές πολιτικής ισότητας με στόχο μάλιστα όχι την επέκταση της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στη κατεχόμενη επικράτεια της αλλά την λεγόμενη επανένωση δύο ξεχωριστών οντοτήτων.
Πάνω σε αυτή τη βάση οι τούρκοι στήνουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη «δική μας πλευρά» με την κατηγορία της κωλυσιεργίας ή της άρνησης της λύσης , επικαλούμενη ακόμη και το αποτέλεσμα του προδοτικού δημοψηφίσματος του 2004.
Συμπερασματικά , το σχέδιο Β του τουρκικού επεκτατισμού, προσαρμόζεται στις «δικές μας» υποχωρήσεις , στις «δικές μας» παραχωρήσεις , ενδοτισμούς και προδοσίες .
Οι προδότες γκρέμισαν τα οχυρά μας για να περάσει ανενόχλητος ο κατακτητής.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ