Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η ΦΙΛΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Η ξαφνική στροφή της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος προς ανοικτή υποστήριξη του ισραηλινού ιμπεριαλισμού δείχνει ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα έχασε την πολιτική της ανεξαρτησία πιεζόμενη από τους σιωνιστές δανειοδότες της .Το αποτέλεσμα αυτό ήταν αναμενόμενο . Εκείνοι που δημιούργησαν το πελώριο οικονομικό πρόβλημα είναι ασφαλώς οι πολιτικοί μαζί με την ολιγαρχία του πλούτου. Ύστερα από την παρατεταμένη διασκέδαση του πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου και το αναποδογύρισμα των τραπεζιών κλήθηκε ο ελληνικός λαός να πληρώσει περικόπτοντας από το ψωμί του αλλά και από την ανεξαρτησία και ελευθερία της Ελλάδος .Έτσι η Ελλάδα μετατρέπεται από γέφυρα συνεργασίας Ε.Ε και αραβικού κόσμου , σε τάφρο διαχωρισμού και απομάκρυνσης μεταξύ αυτών των δύο κόσμων προς στρατηγικό όφελος του Ισραήλ.
Το ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ ευθυγραμμίζεται με την κυβέρνηση Παπανδρέου και επικροτεί τη νέα στροφή της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος. Η επίσκεψη που πραγματοποιεί στη Κύπρο αποσκοπεί μάλλον να καλλιεργήσει το έδαφος για μια συναινετική στάση της κυπριακής κυβερνήσεως και του εδώ πολιτικού κατεστημένου προς τις νέες επιλογές .
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα διατηρεί την θέση ότι η Κύπρος ανεξάρτητα από τον καταναγκασμό που υπόκειται η Ελλάδα πρέπει να διατηρήσει τις καλές σχέσεις με τον αραβικό και εν γένει ισλαμικό κόσμο και έτι περισσότερο να ενισχύσει το ρόλο του συνδέσμου μεταξύ αυτού και της Ε.Ε.
Το βέβαιο είναι πως εάν η εξωτερική μας πολιτική καταστεί όργανο του Ισραήλ θα είμαστε χαμένοι . Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά στα λάθη της αγγλόδουλης και απομονωτικής πολιτικής του κ. Χριστόφια . Η σύσφιξη σχέσεων με το Γαλλογερμανικό άξονα προβάλει ως η μόνη ευρωπαϊκή πολιτική επιλογή .
Πρέπει επίσης να προσεχθεί η οικονομία μας . Εάν οδηγηθούμε στο Δ.Ν.Τ θα μας επιβληθούν άκρως αρνητικές πολιτικές κατευθύνσεις .
Να ελεγχθεί προσέτι το εσωτερικό μέτωπο ώστε να αποφευχθεί ακροδεξιά σύγκρουση με τους μετανάστες μουσουλμάνους . Η κυβέρνηση οφείλει να πράξει το καθήκον της προς αποτροπή της λαθρομετανάστευσης και αφού αρνείται να κλείσει τα οδοφράγματα ας επιβάλει τουλάχιστο σκληρή περιφρούρηση της γραμμής αντιπαράθεσης με τα κατεχόμενα .
Το βέβαιο είναι ότι η επικρατούσα πολιτική του ραγιαδισμού σκοτώνει τις ελπίδες μας και κάνει να φαίνεται το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού αβέβαιο και σκοτεινό.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ