Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ:. ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εύρεση των κλαπέντων εκρηκτικών , νέα κλοπή βγαίνει στην επιφάνεια , βαρέου αντιαρματικού βλήματος . Το δεύτερο αυτό γεγονός δείχνει ότι επικρατεί γενική διάλυση στην εθνική φρουρά . Το υπουργείο αμύνης αδυνατεί να επιβάλει τη τάξη και ο ίδιος ο υπουργός επιβεβαιώνει ότι υπάρχει δίκτυο συνεργασίας μεταξύ αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς και του υποκόσμου . Πως έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ο κ. υπουργός κανείς δεν γνωρίζει ούτε είναι εύκολο να αναλύσουμε τους βαθύτερους λόγους που ο υπουργός στρέφει προς την κατεύθυνση του υποκόσμου και των ανθρώπων της νύκτας τα πυρά του .Εφόσον τίποτα συγκεκριμένο δεν αποκαλύπτεται , δικαιωματικά ο λαός θεωρεί αβάσιμες τις καταγγελίες του υπουργού .Το ερώτημα που αναφύεται είναι μήπως εξοπλίζονται κάποιες ομάδες για άγνωστους και σκοτεινούς σκοπούς .
Παράλληλα με τα συμβαίνοντα στην Ε.Φ. , διοχετεύονται τουρκικά προϊόντα στην κυπριακή αγορά τα οποία εκτός του ότι είναι ποτισμένα με δηλητηριώδη φάρμακα που η χρήση τους απαγορεύεται από την Ε.Ε. , εξωθούν σε απόγνωση τους ντόπιους παραγωγούς . Έχουμε καταγγείλει προ πολλού πως αν αυτή η εισβολή προϊόντων από την Τουρκία συνεχιστεί θα καταστρέψει μεγάλες παραγωγικές ομάδες του τόπου και θα τις εξαναγκάσει στην εγκατάλειψη της Κύπρου . Η εξέλιξη αυτή θα ευνοήσει τις τράπεζες που θα πέσουν απάνω στους εξαθλιωμένους χωρικούς για να τους αρπάξουν τα χωράφια προς εξόφληση των χρεών τους . Έτσι ολόκληρες παραγωγικές εκτάσεις θα μεταπωληθούν στους τούρκους που θα εποικήσουν τις εγκαταλελειμμένες περιοχές . Μπροστά σε αυτό το φαινόμενο η κυβέρνηση μένει απαθής και σιγώσα . Στηρίζει με αυτό το τρόπο τα συμφέροντα ορισμένων μεγαλεμπόρων . Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να καλλιεργείται ένα αίσθημα αβεβαιότητας και
ανασφάλειας στο λαό .που πολύ εύκολα μπορεί να μετεξελιχθεί σε αίσθημα τρόμου και πανικού από τους διαχειριστές του ψυχολογικού πολέμου στην δεδομένη στιγμή που θα το αποφασίσουν.
Συμπέρασμα : ξυπνάτε σκλάβοι και οργανωθείτε . Διεκδικείστε όπλα και πολιτοφυλακές διότι τα σώματα ασφαλείας δεν θα μπορούν να σας προστατεύσουν γιατί θα ελέγχονται από σκοτεινές και ανελέητες αντεθνικές και αντιλαϊκές δυνάμεις .
Μπροστά στο διαλυμένο αστικό κράτος που υπηρετεί ανοικτά τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου και του σκότους αντιτάξτε την εθνικολαϊκή οργάνωση σας. Απαλλαχθείτε από τη νοσηρή εμπιστοσύνη που τρέφετε προς το κατεστημένο και εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις . Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα το άπαρτο οχυρό του έθνους και του λαού . Και τότε να είστε βέβαιοι πως θα γιορτάσουμε μια μέρα τη νίκη .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ