Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ανακοίνωση περί συντονιστικού κέντρου εναντίον κ.Χριστόφια


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ οι φοβίες του γ.γ. του ΑΚΕΛ κ. Α. Κυπριανού .
Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού φαντάζεται σκοτεινά συντονιστικά κέντρα που κατευθύνουν την πολεμική κατά του προέδρου της δημοκρατίας .
Αρνείται όμως , παρά τις πιέσεις που δέχεται , να κατονομάσει αυτά τα κέντρα ή να καλέσει τους εκπροσώπους αυτών των κέντρων , σε δημόσια αντιπαράθεση . Προφανώς διότι φοβάται τη λογική κρίση της δημοκρατίας , δια τούτο επικαλείται την επικράτηση της παραλόγου φαντασίας , με τη συνδρομή της οποίας επιχειρεί να πλάσει μύθους και συνωμοσίες , ως εμπαθής και θηριώδης Ηρωδιάδα .
Εκφράζουμε την ανησυχία μας για τις υπόγειες διαδρομές της Ακελικής προπαγάνδας. Τέτοιες φοβίες αποσκοπούν μόνο στην φίμωση των πολιτών , στο περιορισμό της ελευθερίας του λόγου και εν τέλει στην ακραία συρρίκνωση της δημοκρατίας . Εκτός εάν , σκοτεινές δυνάμεις επιθυμούν , με την βοήθεια μιας έκτακτης τυραννίδας , να επιβάλουν τη λύση ή τη τροπή που επιθυμούν στο κυπριακό .
Υπενθυμίζουμε στον κ. Κυπριανού ότι η εποχή των δογματικών κατευθύνσεων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί . Η κατ’ αυτόν μοναδική λύση του κυπριακού που οδηγεί στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία , είναι για μας διάλυση και τουρκοποίηση της πατρίδος μας , άρνηση της δημοκρατίας και των αρχών της , καταπάτηση της ισχύουσας νομιμότητας και εθνική μειοδοσία .
Αντιτάσσουμε στη κατάντια του πολιτικού κατεστημένου το σεβασμό της Ευρωπαϊκής κυπριακής δημοκρατίας στα κελεύσματα της οποίας οφείλει κάθε νόμιμος πολίτης να υπακούει για να χαίρει της νομιμότητας της. Το κατεχόμενο τμήμα της ευρωπαϊκής κυπριακής δημοκρατίας , θα περιέλθει αργά ή γρήγορα στη κυριαρχία της , εάν ακολουθήσουμε την ορθή και νόμιμη πορεία της διεκδίκησης και της απελευθέρωσης .
Κανένας δεν νομιμοποιείται να περιορίζει ή να αρνείται τα δίκαια και τα δικαιώματα του κυπριακού ελληνισμού .
Συνωμοσία κ. Κυπριανού υπάρχει σε αυτό το τόπο και εξυφαίνεται ακατάπαυστα από τους τούρκους και άγγλους κατακτητές με τη συνδρομή των ενδοτικών και των προσκυνημένων .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ