Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο πρόεδρος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος (Ε.ΔΗ.Κ.) κ. Λουκάς Σταύρου καταγγέλλει την αδιαφορία της αστυνομίας, για λήψη μέτρων προστασίας τόσο προς το άτομο του, όσο και προς τα μέλη του κόμματος, που δέχονται συνεχείς απειλές για την ζωή τους από αγνώστους.

Αφήνουμε τον λαό να βγάλει τα συμπεράσματα του για την προστασία που θα του «προσφέρει» το καθεστώς της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας όταν το αστυνομικό σώμα θα αποτελείτε κατά το ήμισυ από Τούρκους, μη αποκλειομένου του ενδεχομένου να είναι Γκρίζοι Λύκοι, φονιάδες κα βιαστές του Ελληνισμού μας.

Μήπως με αυτόν τον τρόπο η αστυνομία δείχνει τον δρόμο της φυγής από την Κύπρο όλων όσων αντιστέκονται στην επιβολή των ανθελληνικών σχεδίων ; Το τελικό ερώτημα είναι εάν η αστυνομία δεν μπορεί να μας προστατέψει, που πρέπει να καταφύγουν οι πολίτες ;

Τα τελευταία σκοτεινά χτυπήματα κατά της ασφάλειας και της Δημοκρατίας, μας κάνουν να ανησυχούμε. Αν η αστυνομία συνεχίζει να αδιαφορεί και αντί να προστατεύει τον λαό μετατρέπεται σε νεκροτόμο του, τότε ζητούμε ΑΜΕΣΑ την αυτόβουλη λαϊκή προστασία της ΕΝΟΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ