Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΟΧΙ στην διόρθωση ΝΑΙ στην καταστροφή της δημοκρατίας τους


Η κριτική που ασκείται από τα κόμματα στον εαυτό τους , πρώτα από όλα είναι ελλιπής και κατευθυνόμενη διότι δεν αμφισβητεί το θεσμικό πλαίσιο , δεν αμφισβητεί και δεν ελέγχει το σύστημα εντός του οποίου τα κόμματα υπάρχουν και διαπρεπουν στην διαφθορά και την αναπαράγουν.

Έτσι δεν θα ακούσετε κανένα κόμμα να κριτικάρει τον κομματοκρατούμενο κοινοβουλευτισμό , την αυτονομημένη αντιπροσώπευση , την τραπεζοκρατία δηλαδή την συμβιωτική σχέση κράτους και ιδιωτικών τραπεζών , και ότιδηποτε άλλο αποτελεί το υπόβαθρο που στηρίζει τα κόμματα.
Ενώ τα κόμματα είναι βουτηγμένα στο βόθρο της διαφθοράς και της αδικίας που τα ίδια παράγουν και αναπαράγουν κάνουν ότι δεν βλέπουν το δάσος και εστιάζουν στο θάμνο.
Το συμπέρασμα τους είναι πως δεν φταίει το σύστημα αλλά ο τάδε και ο δήνα διεφθαρμένος υπαλληλίσκος που αν αντικατασταθεί από κάποιο άλλο τάδε και δηνα , όλα θα αλλάξουν , όλα γίνουν τέλεια.
Πάνω σε αυτή την γραμμή της διόρθωσης του συστήματος που στη πράξη ισοδυναμεί με  αναδιάταξη της κοπριάς του στάβλου του Αυγεία , οδεύουν και τα κόμματα και σχήματα που δεν είναι στην εξουσία. Αυτοί λένε πως θα εξαγνίσουν με την παρουσία τους το σύστημα ώστε να δουλεύει τέλεια χωρίς να όζει διαφθοράς και σαπίλας.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές εισάγουμε μια διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων. Εμείς δεν λέμε ότι θα διορθώσουμε το σύστημα αλλά αφού το έχουμε αναλύσει ως προς τις αξίες και τις μεθόδους του  , το απορρίπτουμε συθέμελα και καταλήγουμε στην πρόταση της ολοκληρωτικής συντριβής του και της εισαγωγής νέων θεσμών και νέων τρόπων ανάδειξης της εξουσίας , ανακύκλωσης του κεφαλαίου στην παραγωγική διαδικασία και αναθέσμισης της πολιτικής κοινωνίας.
Εμείς λέμε πως για την κατάσταση της κοινωνίας φταίει το σύστημα , φταίει το θεσμικό πλαίσιο που δίνει την εξουσία στον κομματάρχη και τον τραπεζίτη και ακυρώνει τον λαό , που υποτάσσει τις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις , που υποβαθμίζει την γνώση και τέλος υποβιβάζει σε περιωπή ψηφοφόρων ειλώτων τους πολίτες.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές λέμε ξεκάθαρα πως Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ και πως πρέπει να καταστρέψουμε την αυτονομημένη αντιπροσώπευση μέσα από ένα σύστημα που θα διαιωνίζει την άμεση λαϊκή εξουσία , να καταστρέψουμε το τραπεζικό σύστημα μέσα από μια άλλη διαδικασία διακίνησης του κεφαλαίου , μέσα από μια κρατική τράπεζα που θα στηρίζει άμεσα την παραγωγή με την παροχή γνώσης και αναπτυξιακών επενδύσεων από το εθνικοκοινωνικό κράτος , να καταστρέψουμε το κομματοκρατούμενο κοινοβούλιο και να το αντικαταστήσουμε με την αποκεντρωμένη και ταυτόχρονα συνεχόμενη νομοθετική εξουσία που θα εδράζεται στην λαϊκή συνέλευση των τοπικών κοινοτήτων και των παραγωγικών ενώσεων , να πολεμήσουμε την προχειρότητα και την αμάθεια θεσμίζοντας την τέταρτη εξουσία που θα καταστήσει το κράτος εργαλείο του έθνους και όχι εργαλείο της ολιγαρχίας και των τυχοδιωκτικών συμφερόντων .
Ξέρουμε πως η ιδεολογία μας δεν θα γίνει εύκολα αποδεκτή από το λαό όντας εγκλωβισμένος για αιώνες σε σχήματα που καταστέλλουν την πνευματική του ζωτικότητα και τον υποτάσσουν στην αυθάδεια της εξουσίας των ολίγων και των φαύλων . Όμως ξέρουμε επίσης πως με την δράση μας υποσκάπτουμε τα κάστρα της τυραννίας με την βεβαιότητα πως θα έρθει η ώρα που οι πυρές της επίθεσης  θα διαλύσουν τα σκοτάδια της τυραννίας τους ,δηλαδή της δημοκρατίας τους και η ιαχή της νίκης και της εκδίκησης θα αντηχήσει πάνω από τα συντηρημένα κάστρα τους.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Λουκάς Σταύρου

Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού