Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Αναφορά Π. Καμένου στο ΟΧΙ του μειοδότη Τάσσου Παπαδόπουλου



Ο ψεκασμένος εθνικόφρων Πάνος Καμένος, εξαίρει το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου. Κάνει πως δεν γνωρίζει ότι το ΌΧΙ του Τάσσου περιείχε το ΝΑΙ στον διαχωρισμό της έννοιας του ενιαίου λαού της κυπριακής δημοκρατίας σε δύο εκλογικά σώματα που οδηγεί σε δύο λαούς και το ΝΑΙ στην συμμετοχή των εποίκων στο δημοψήφισμα, δηλαδή στην μετατροπή τους από γεγονός εγκλήματος πολέμου σε νόμιμους πολίτες ενός αυτόνομου εκλογικού σώματος, δηλαδή του συνονθυλεύματος της κατοχής.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος είναι ο επινοητής και εφαρμοστής της ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΗΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ του κυπριακού δια της εμπράγματης αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος.
Να μην ξεχνάμε πως ένα χρόνο πριν το δημοψήφισμα ήρε την εμπόλεμο κατάσταση και επέτρεψε από την πλευρά του το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και τον εναγκαλισμό των ραγιάδων με τους τούρκους κατακτητές και τους “τουρκοκύπριοιυς” συνεργάτες τους.
Ο Τάσσος Παπαδόπουλος θα μείνει στην ιστορία που θα γραφτεί αμερόληπτα μετά την πτώση του προδοτικού Ζυριχικού κατεστημένου, ως ένας μειοδότης.
Τέλος να μας πει ο Πάνος Καμένος ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενο του δικού του ΟΧΙ.
Είναι όχι στην εξάρτηση και υποτέλεια της Ελλάδος ή συναίνεση σε ένα νέο πρόγραμμα εξάρτησης και υποταγής;

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ