Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Προσδένεται στο άρμα του Ισραήλ η Κύπρος

 Συμφωνίες και στρατηγικές εμβαθύνσεις με τους βιαστές του Παλαιστινιακού έθνους κάνει η φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη, κατ' αντίθεση της κατευθυντήριας γραμμής που έδωσε το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στις 17 Δεκεμβρίου 2014 για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όλοι οι κύπριοι ευρωβουλευτές προς τιμή τους ψήφισαν θετικά).
Τούτο δείχνει πως η κυβέρνηση Αναστασιάδη υποκλίνεται στον Σιωνισμό και αγνοεί τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σε άλλα θέματα ζητά την στήριξη της.
Η αναμενόμενη αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης δίνει στους παλαιστίνιους άμεσα δικαιώματα Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στην Ανατολική Μεσόγειο και ενδεχομένως στα οικόπεδα που διαχειρίζεται παράνομα το Ισραήλ και γειτνιάζουν με την Κυπριακή ΑΟΖ.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δείχνει να αδιαφορεί για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων και προχωρά σε συμφωνίες που είτε θα καταγγελθούν είτε θα ακυρωθούν στο προσεχές μέλλον.
Επιπλέον η φυσική ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου εδράζεται στην εμβάθυνση των αμυντικών σχέσεων της με την Ελλάδα και όχι με τρίτους που πάνω από όλα θέτουν τα συμφέροντα τους.
Η Ελλάδα είναι η ελπίδα μας, είναι το αίμα μας, είναι η ψυχή μας.
Καταγγέλλουμε την φιλοσιωνιστική πολιτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη που στο τέλος θα αποβεί σε επέκταση της ζώνης κυριαρχίας του Ισραήλ στην Κυπρο.
Αναφορικά με την άμυνα της Κύπρου, θέση μας είναι η στρατιωτική ένωση Ελλάδος Κύπρου και η παραχώρηση ναυτικής βάσης στον ρωσικό στόλο με αντάλλαγμα την προμήθεια επιθετικών όπλων που θα χρειαστούν για τον αγώνα της απελευθέρωσης και την εκκαθάριση των κτηνομογγόλων που πατούν τα χώματα μας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ