Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Εθνικοκοινωνική έξοδος από την Ευρωζώνη

 
Η αναβάθμιση και αναδιοργάνωση της εθνικής παραγωγής της Ελλάδος είναι αλληλένδετη με την έξοδο από την Ευρωζώνη που είναι ένας μηχανισμός ατσάλινης σύνδεσης των τοπικών τραπεζικών συστημάτων σε μια ευρωπαϊκή και διεθνή τραπεζοκρατία.

Ο μηχανισμός της ευρωζώνης ενδυναμώνει τις ντόπιες ληστρικές τοκογλυφικές ολιγαρχίες και παραδίδει σε αυτές την διεύθυνση των εθνικών οικονομιών.
Η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα εννοείται πως δεν πρέπει να τροχοδρομηθεί στο υπάρχον τραπεζικό καθεστώς όπου η κεντρική τράπεζα παραχωρεί με την συναίνεση του πολιτικού συστήματος , την διεύθυνση της εθνικής οικονομίας στους τραπεζίτες ολιγάρχες.
Η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα πρέπει να στηριχθεί πάνω σε ένα άλλο τραπεζικό σύστημα , όπου η κεντρική εθνική τράπεζα, ελεγχόμενη από τον λαό, θα καταργήσει την διαμεσολάβηση των ιδιωτικών τραπεζών και θα διοχετεύσει άμεσα κεφάλαια προς την παραγωγική βάση επί τη βάσει ενός εθνικού σχεδίου ανάπτυξης και παραγωγής.
Σε αυτή τη φάση της κρίσης που περνά η ελληνική οικονομία είναι η καταλληλότερη στιγμή να εξέλθει η Ελλάδα από το στρατόπεδο συγκεντρώσεως της ευρωζώνης , να σπάσει τα συρματοπλέγματα και να βαδίσει το δρόμο της εθνικής οικονομικής και νομισματικής ανεξαρτησίας.
Εάν η Ελλάδα δεν εξέλθει τώρα από την ευρωζώνη και υποκύψει σε νέα μνημόνια και νέα δάνεια επί δανείων που θα ριφθούν και πάλι στο στόμα του ντόπιου τραπεζικού θηρίου , τότε ο λαός θα αλυσοδεθεί στα συμφέροντα της ολιγαρχίας για χίλια χρόνια.
Την ευθύνη για αυτή την δραματική εξέλιξη θα την φέρουν τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα αλλά και ο λαός που θα στηρίξει τις συστημικές αποφάσεις τους.
Μόνο η σύγκρουση των λαϊκών στρωμάτων με το πολιτικό σύστημα και την ολιγαρχία θα σώσει την Ελλάδα. Σύγκρουση επαναστατική , ορμητική , φλογώδης , εθνικοκοινωνική.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ