Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: Να καταγγελθούν οι “τουρκοκύπριοι”


Η τουρκική επίθεση στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας διεξάγεται λένε οι αρναουτάδες κατόπιν συμφωνίας με το “κράτος της Βόρειας Κύπρου”.
Αυτό και μόνο το γεγονός θα έπρεπε να κατευθύνει τον αγώνα μας όχι μόνο κατά της Τουρκίας που ενεργεί εισβολή αλλά και κατά των “τουρκοκυπρίων” που ενεργούν ως να έχουν κρατική υπόσταση.
Δεν είναι δυνατό , όταν οι “τουρκοκύπριοι” συμπεριφέρονται ως συν-κατακτητές και πράκτορες του τουρκικού επεκτατισμού να κάνουμε ότι δεν το καταλαβαίνουμε.

Και οι τούρκοι και οι “τουρκοκύπριοι” πατούν από κοινού τα χώματα της επικράτειας μας , της επικράτειας της κυπριακής δημοκρατίας και ενεργούν από κοινού ως επεκτατική δύναμη.
Οι “τουρκοκύπριοι” είναι συνυπεύθυνοι της τρίτης εισβολής και πρέπει να καταγγελθούν μαζί με την Τουρκία.
Ως εκ τούτου η επαναφορά της εμπολέμου καταστάσεως με ότι αυτό σημαίνει ( κλείσιμο των οδοφραγμάτων - οριστική διακοπή των συνομιλιών - επανατοποθέτηση του κυπριακού στη βάση του δικαιώματος επέκτασης της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στη κατεχόμενη επικράτεια της από τους τούρκους εισβολείς και τους “τουρκοκύπριους” ) προσφέρεται από τα ίδια τα πράγματα ώστε να μην μπορεί να τεθεί οιαδήποτε δικαιολογία ανοχής που σημαίνει παράταση της υποχώρησης .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ