Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ελλάδα – Κύπρος , ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


Έλληνα της Κύπρου πρέπει να καταλάβεις ότι η οικονομικο-πολιτική ολιγαρχία μαζί με την Εκκλησία Α.Ε., δεν ήθελαν ποτέ και δεν θέλουν την Ελλάδα να ανακατεύεται στα συμφέροντα τους. Θέλουν την Κύπρο απομονωμένη και ελεγχόμενη από τις συμμορίες τους σαν να πρόκειται για δικό τους τσιφλίκι.

Έλληνα της Κύπρου πρέπει να ξέρεις πως αυτή η ληστοσυμμορία πολιτικών , τραπεζιτών και παπάδων θα προτιμήσει να δώσει την Κύπρο στους εγγλέζους και τους νέους σουλτάνους ελπίζοντας πως θα διατηρήσει τα συμφέροντα της και θα αντισταθεί με όλες τις δυνάμεις σε κάθε προσπάθεια εθνικής ολοκλήρωσης , όπως έπραξε και στο παρελθόν.
Μας θέλουν σκλάβους για να παριστάνουν αυτοί τους κυρίους και τους αφέντες.
Έλληνα της Κύπρου σταμάτα να τους εμπιστεύεσαι αν θέλεις ελευθερία και προκοπή . Η παρουσία του ελληνισμού στην Κύπρο δεν διασφαλίζεται μέσα από το μετά-αποικιακό κράτος που γέννησε η Ζυρίχη αλλά μέσα από την συνέχιση του αγώνος της ΕΟΚΑ για ΕΝΩΣΗ με την μητέρα Ελλάδα.
Αν θέλεις να συνεχίσει να υπάρχει ο ελληνισμός σε αυτά τα χώματα διεκδίκησε ότι σε φέρνει κοντύτερα στην Ελλάδα.
Διεκδίκησε αρχικά την ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ με την Ελλάδα.
Η κίνηση αυτή θα αλλάξει τα τωρινά δεδομένα και θα μας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε στην συνέχεια την απελευθέρωση της κατεχόμενης επικράτειας μας και την πραγμάτωση της ΕΝΩΣΗΣ στα πλαίσια του αναφαίρετου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης.
Κάτω η ληστρική ολιγαρχία .
Ελλάδα – Κύπρος , ένας λαός ένας στρατός.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ