Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Έρχονται μέρες σκοτεινές


Το πολιτικό κατεστημένο αντί να ενισχύσει το ενιαίο αμυντικό δόγμα το άφησε να καταρρεύσει και έταζε στον λαό πως θα έρθουν μέρες ειρήνης και πλούτου από την “επανένωση” της Κύπρου και από το φυσικό αέριο.
Δεν έβλεπαν και δεν βλέπουν κανένα κίνδυνο εκ Τουρκίας όπως είπε και ο Μιχάλης Μούσκος στο συμβούλιο ασφαλείας στις 19 Ιουλίου 1974.

Εμείς από το μικρό ελληνικό οχυρό του ΕΔΗΚ λέγαμε στο λαό πως η πορεία προς την λεγόμενη επανένωση και την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία εξυπηρετεί τον τουρκικό επεκτατισμό , λέγαμε ακόμη πως το φυσικό αέριο θα καταλήξει σε κατάρα αν δεν έχουμε ισχυρή άμυνα για να υποστηρίξει την εκμετάλλευση του.
Ιδού όμως τα αποτελέσματα. Η κυπριακή φαυλοκρατία βύθισε την Κύπρο στη φτώχεια και οι υποχωρήσεις στο εθνικό μαζί με την διάλυση της άμυνας άνοιξαν το δρόμο στη Τουρκία για περισσότερες διεκδικήσεις και για μόνιμη παρουσία του τουρκικού στόλου στα ύδατα της κυπριακής δημοκρατίας που εξευτελίστηκε διεθνώς.
Όλα αυτά συμβαίνουν βάσει σχεδίου. Διότι η κυπριακή ολιγαρχία αποφάσισε να συνεταιριστεί με το τουρκικό κράτος και να παραδώσει την Κύπρο στην τουρκική ζώνη επιρροής.
Από την άλλη ο λαός είναι βυθισμένος στα ψέματα που του γέμισαν το κεφάλι οι προδότες.
Οπότε σε αυτή τη κατάσταση κάθε πρόταση πέφτει στο κενό.
Αν είναι να ζήσει ο ελληνισμός στη Κύπρο θα ζήσει μέσα από τους αγώνες των λίγων απροσκύνητων και ασυμβίβαστων.
Οι σκοτεινές μέρες που έρχονται θα είναι  μέρες δυστυχίας και για τους λύκους που περιμένουν το σκοτάδι θα είναι ένα κάλεσμα μάχης.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ