Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ – ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το διεφθαρμένο κράτος της κομματοκρατίας και οι τράπεζες , παρέδωσαν την Κύπρο στους ξένους τοκογλύφους με την ελπίδα ότι θα διασώσουν το σύστημα τους και θα απαλείψουν τα εγκλήματα τους .
Ο λαός συνδεδεμένος με διάφορα μικροσυμφέροντα τόσο με το τραπεζικό υπερκράτος όσο και με τους μηχανισμούς του κομματικού συμμοριτισμού , υποκύπτει στις επιλογές της ληστρικής και διεφθαρμένης ολιγαρχίας του πλούτου και της εξουσίας.

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές στεκόμαστε στο πλευρό όλων εκείνων που δεν έχουν κανένα συμφέρον με το σύστημα και απαιτούμε να φύγει η τρόικα από την Κύπρο και να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα υπό συνθήκες εθνικοκοινωνικής οικονομικής ανασυγκρότησης.
Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα όπως διατείνεται το ΑΚΕΛ αφού πρώτα άνοιξε τις πόρτες στους ξένους τοκογλύφους , με το τραπεζικό σύστημα να παραμείνει ως έχει και τον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό να παραχωρεί την εξουσία στις κομματικές συμμορίες των διεφθαρμένων και των προδοτών , δεν έχει κανένα νόημα.
Το δικό μας αίτημα επιστροφής στο εθνικό νόμισμα συνδέεται με την ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗ του κράτους , την αλλαγή του πολιτεύματος και την αναδιάταξη της οικονομικής παραγωγικής διαδικασίας .
Απαιτούμε να περάσει η εξουσία από τα χέρια των κομματικών μηχανισμών στη βούληση των παραγωγικών ενώσεων και των τοπικών κοινοτήτων στη βάση της λαϊκής συνέλευσης με την πυραμιδωτή ανακλητή αντιπροσώπευση.
Απαιτούμε την δημιουργία κρατικής μη τοκογλυφικής τράπεζας που θα στηρίζει την εθνική παραγωγή και θα απαλλάξει την κοινωνία από την δουλεία του τόκου.
Έξω η τρόικα.
Εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση του κράτους. 



Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ