Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Εναντίον του κυπριακού κατεστημένου

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές είμαστε αντικομουνιστές για λόγους ιδεολογικούς και πολιτικούς. Οι αξίες και αρχές της κοσμοθεώρησης μας αντίκεινται στα κομμουνιστικά δόγματα.
Για τα κυπριακά δεδομένα είμαστε επίσης αντι-Ακελικοί για πολλούς λόγους , οι κυριότεροι των οποίων είναι οι ακόλουθοι :

πρώτο: το ΑΚΕΛ είναι ένα κόμμα που δηλητηριάζει την εθνική κοινότητα με κομμουνιστική προπαγάνδα ενώ στη πράξη υποστηρίζει το καπιταλιστικό ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα . Το γεγονός αυτό ( που αποδείχθηκε και με την διακυβέρνηση Χριστόφια ) καθιστά το ΑΚΕΛ μια συμμορία πολιτικών απατεώνων που πουλούν εργατοπροστασία στα πλαίσια των υπηρεσιών τους προς τον καπιταλισμό και την ντόπια ολιγαρχία του πλούτου στην οποία και οι ίδιοι μετέχουν .

Δεύτερο: Οι θέσεις του ΑΚΕΛ στο εθνικό θέμα είναι θέσεις μειοδοτικές που βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία με το υπόλοιπο κυπριακό προδοτικό πολιτικό κατεστημένο της δεξιάς και του κέντρου.

Αυτοί οι δύο βασικοί λόγοι δείχνουν πως το ΑΚΕΛ είναι ένα κόμμα αντιεργατικό και αντεθνικό. Από τη μια καρπώνονται τον εγκλωβισμό των εργατικών μαζών στα κομματικά του συρματοπλέγματα με στόχο να κρατά υποταγμένο το εργατικό κίνημα στα μέτρα του καπιταλιστικού συστήματος και από την άλλη λειτουργεί ως μηχανισμός υπόσκαψης του έθνους σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο.
Το στοιχείο που μας διαφοροποιεί από διάφορα άλλα αντικομμουνιστικά σχήματα είναι πως η πολεμική μας δεν διεξάγεται από τα χαρακώματα της δεξιάς.
Όπως πολεμούμε τον κομμουνισμό και την εθνομηδενιστική αριστερά έτσι πολεμούμε και τον καπιταλισμό και την πολιτική έκφραση του μέσα από τα κόμματα και τους μηχανισμούς της δεξιάς.
Διότι και από την πλευρά της δεξιάς εισβάλλει ο εθνομηδενισμός.
Από την αριστερά ο εθνομηδενισμός περνά μέσα από τα εργατικά στρώματα και από την δεξιά μέσα από την ολιγαρχία του πλούτου .
Όταν η δεξιά χρησιμοποιεί τις λέξεις ΕΘΝΟΣ και ΠΑΤΡΙΔΑ εννοεί το τσιφλίκι της ντόπιας ολιγαρχίας και των τραπεζιτών που τα συμφέροντα τους συνδέονται άρρηκτα με την διεθνή τραπεζοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση των ληστρικών υπηρεσιών τους.
Πολεμούμε με λίγα λόγια το ΑΚΕΛ ξέροντας πολύ καλά πως ο άλλος εξίσου επικίνδυνος και ανελέητος εχθρός του έθνους και της εθνοφυλετικής κοινότητος μας είναι ο ΔΗΣΥ , το ΔΗΚΟ το ΕΥΡΩΚΟ και τα ακροδεξιά παρακλάδια τους.
Πολεμούμε το ΑΚΕΛ ως την άλλη όψη του νομίσματος του δεξιού εθνομηδενισμού.
Ο εθνικοκοινωνισμός μας είναι η άρνηση του συστήματος τους , του τραγελαφικού συμπλέγματος του σοσιαλκαπιταλισμού και του μετά-αποικιακού ενδοτισμού.

πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.