Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Λουκάς Σταύρου: Αλλαγή του κατακτητικού συντάγματος ΤΩΡΑ


Το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης αν δεν αλλάξει άμεσα , ώστε να τεθούν τουλάχιστον κάποιοι δημοκρατικοί άξονες , όπως είναι το ενιαίο εκλογικό σώμα που θα καταργεί τον διαχωρισμό της έννοιας του λαού σε κοινότητες , τότε θα χρησιμοποιηθεί από τους αγγλοτούρκους κατακτητές σαν θηλιά στο λαιμό του κυπριακού ελληνισμού για δεύτερη φορά.
Η ανακοίνωση των “τουρκοκυπρίων” που διαμένουν στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας , περί ιδρύσεως πολιτικού κόμματος , εάν τεθεί στα πλαίσια του Ζυριχικού συντάγματος το οποίο επικαλούνται , τότε θα καταλήξουμε να έχουμε ένα δικοινοτικό κράτος στο νότο και ένα τουρκικό κράτος στο βορρά.
Ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της κυπριακής “δημοκρατίας” προειδοποιώ το λαό για την φοβερή απειλή που μας περιμένει αν δεν αλλάξουμε άμεσα το κατακτητικό Ζυριχικό σύνταγμα .
Ο λαός δεν πρέπει να ανεχθεί άλλη προδοσία πάνω σε αυτό το ζήτημα. Ας ξυπνήσει επιτέλους , ας εγκαταλείψει την λατρεία των προδοτών γιατί η πατρίδα χάνεται.
Επιβάλλεται να υπάρξει σκληρή αντίσταση στα σχέδια των αγγλοτούρκων και των προδοτών που συναινούν και συνεργάζονται με τους κατακτητές.
Αλλαγή του κατακτητικού συντάγματος ΤΩΡΑ.

Λουκάς Σταύρου
Υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής “δημοκρατίας”
υποστηριζόμενος από το ΕΔΗΚ και εθνικιστικές συνιστώσες