Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Το ΑΚΕΛ στην υπηρεσία του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού


Η γραμμή του ΑΚΕΛ που αναπαράγει ο Μαλάς στη προεκλογική του εκστρατεία περί προοπτικής απευθείας χρηματοδότησης των τραπεζών από την κεντρική τράπεζα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , αποδεικνύει την άρρηκτη σύνδεση της ακελικής αριστεράς με την πιο σκληρή μορφή του καπιταλισμού που είναι ο χρηματοπιστωτικός καπιταλισμός.
Το σχέδιο διασύνδεσης των τραπεζών και άμεσης χρηματοδότησης τους θα καταλύσει κάθε μορφή εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας και θα αναγορεύσει σε απόλυτο εξουσιαστή της Ευρώπης την τραπεζοκρατία με την στήριξη της δικτατορίας των τεχνοκρατών.
Σε αυτή την Ευρώπη δεν θα έχουν λόγο τα έθνη και οι λαοί αλλά μόνο οι τεχνοκράτες υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων.
Αυτοί θα ελέγχουν και θα καθορίζουν τα πάντα στα υποταγμένη έθνη που θα μετατραπούν σε πολυφυλετικές χαβούζες. Αυτοί θα μεριμνούν για τους προϋπολογισμούς , για τον πολιτισμό , για τη γλώσσα , για την άμυνα , για την ασφάλεια για τα δεσμά που θα μας σέρνουν στα εργασιακά σκλαβοπάζαρα .
Επίσης η λεγόμενη ενοποίηση των τραπεζών θα διασφαλίσει σε εθνικό επίπεδο την ληστρική εκκλησιαστικό-ιδιωτική τάξη του χρηματοπιστωτικού πλούτου και της ολιγαρχίας που θα τους περιστοιχίζει και θα απωθεί τα λαϊκά παραγωγικά στρώματα σε μια συνεχή συρρίκνωση των δικαιωμάτων τους που θα τα βυθίζει στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Θέλουν μια κοινωνία που οι λίγοι να μοιράζουν το ψωμί και την “αλήθεια” στους σκλάβους που θα τους παρέχουν τόσα όσα χρειάζονται για να αναπαράγουν την εργατική τους δύναμη για την επόμενη μέρα.
Για αυτή τη κοινωνία της φυλετικής πανσπερμίας των σκλάβων εργάζονται οι ακελικοί αριστεροί σε αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα όργανα του συστήματος .
Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος πρόεδρος κυπριακής “δημοκρατίας”