Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ομιλία Λουκά Σταύρου στο Παραλίμνι με θέμα : ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ




Έλληνες της Κύπρου
Το προδοτικό κατεστημένο με τα πολιτικά φερέφωνα του , κατόρθωσε να απομονώσει την Κύπρο από την Ελλάδα για να την παραδώσει στους Τούρκους και Άγγλους κατακτητές και να ξεπουλήσει τον πλούτο της και την εργασία του λαού της στους ξένους τοκογλύφους προς εξυπηρέτηση των ντόπιων τοκογλύφων και εν γένει της ολιγαρχίας του πλούτου.
Σε αυτό τον έσχατο εξευτελισμό της πατρίδος προστίθεται τώρα η μεθοδευμένη επέκταση της κυριαρχίας του Ισραήλ στη Κύπρο υπό το πρόσχημα της οικονομικό-αμυντικής συνεργασίας .
Τούρκοι , άγγλοι , εβραίοι και προδότες , όλοι μονιασμένοι και αδελφωμένοι χαλκεύουν τα δεσμά του κυπριακού ελληνισμού .
Έλληνες , υψώστε στις καρδιές σας την Ελλάδα , αντισταθείτε στους προδότες και τους κατακτητές , συνασπιστείτε με το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ σε μια απελευθερωτική θυελλώδη σύγκρουση με το κατεστημένο των προσκυνημένων.
Δώστε το παρόν σας στη συγκέντρωση που θα γίνει στο Παραλίμνι , Σταδίου 7 , στο καφενείο “ΕΛΛΗ” , την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 , ώρα 19.30 .
Ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος για την προεδρία της κυπριακής “δημοκρατίας” Λουκάς Σταύρου με θέμα “Αντίσταση στους προδότες” .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες