Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Να κοινωνικοποιηθούν οι ημικρατικοί οργανισμοί σε συνθήκες ελεύθερου ανταγωνισμού


Για την κατάσταση της οικονομίας μας δεν ευθύνονται μόνο οι τράπεζες όπως διατείνεται η αριστερά πτέρυγα του καταπιεστικού και ληστρικού συστήματος , αλλά και το υπέρογκο κράτος-επιχειρηματίας και ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας , φαινόμενα που αναδύθηκαν μέσα από την πελατειακή σχέση των κομμάτων με τον λαό υπό το πρίσμα κρατικιστικών ιδεολογημάτων.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές , σε αντίθεση με τους “εθνικιστές” της λεγόμενης πατριωτικής δεξιάς τασσόμαστε ενάντια σε κάθε κρατικιστική νοοτροπία , τασσόμαστε ενάντια στο υπέρογκο κράτος-επιχειρηματία που καταντά να είναι ένας ακραίος παρασιτισμός , που για να τραφεί βιάζει κυριολεκτικά δια της επιβολής του φόρου την παραγωγική βάση της κοινωνίας.
Για αυτό ζητούμε τη συρρίκνωση του κράτους και το πέρασμα όλων των ημικρατικών οργανισμών στα χέρια της εθνικής κοινότητας.
Ζητούμε με λίγα λόγια κοινωνικοποίηση των ημικρατικών οργανισμών μέσω ενός ελεγχόμενου από το κράτος εθνικού χρηματιστηρίου , που θα επιτρέψει την διακίνηση ονομαστικών μετοχών των νομίμων πολιτών , προς αυτές τις επιχειρήσεις.
Το όφελος της κοινωνίας θα είναι μεγάλο από την κοινωνικοποίηση , διότι πρώτα από όλα θα επενδυθούν κεφάλαια των ιδιωτών σε αυτές τις επιχειρήσεις που θα αναλάβουν και την διοίκηση τους ώστε να καταστούν βιώσιμες και δεύτερο θα απαλλαχθεί η κοινωνία από υπερφορολόγηση που απαιτείται για την κάλυψη των τεραστίων εξόδων των ημικρατικών που είναι τα τσιφλίκια εξυπηρέτησης της πελατείας των κομμάτων.
Η ιδιωτικοποίηση που προτείνουν κάποιοι σημαίνει πως οι ημικρατικοί θα περάσουν στα χέρια ντόπιων πλουτοκρατών ή των ξένων .
Κοινωνικοποίηση σημαίνει πως θα γίνουν ιδιοκτησία της κοινωνίας στα πλαίσια πάντοτε του ελεύθερου ανταγωνισμού .
Να κρατήσουμε τους ημικρατικούς οργανισμούς στη κατάσταση που βρίσκονται σήμερα σημαίνει να συνεχίσουμε το αίσχος του κομματοκρατικού κρατισμού και την φορολογική βία στο λαό.
Η κοινωνικοποίηση είναι η ορθή λύση που προτείνει ο εθνικοκοινωνισμός.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα- ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες