Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ


Ο Πόλυς Πολυβίου είναι ένας έγκριτος , άξιος , εξαίρετος , διακεκριμένος , λαμπρός νομικός τον οποίο επέλεξε ο πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Χριστόφιας να αναλάβει την διερεύνηση του γεγονότος της εκρήξεως στο Βασιλικό που πολύ θόρυβο προκάλεσε και περισσή αναστάτωση στους κυβερνόντες που τόσα σοβαρά ζητήματα έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν.
Ο εν λόγω νομικός είναι γνωστός από την υπόθεση της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ» την οποία υπερασπίστηκε σθεναρά από κάθε ένοχη σχέση με το δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή 121 συνανθρώπων μας.
Επίσης ο έγκριτος νομικός τυγχάνει να είναι πρώτος εξάδελφος του υπουργού οικονομικών Χαρίλαου Σταυράκη ως και κουνιάδος του Κύπρου Χρυσοστομίδη του διατελέσαντος υπουργού δικαιοσύνης κατά την λαμπρή εποχή Κίτα . Αν ψάξουμε το σόι του κυρίου Πολυβίου δεν αποκλείεται να ανέβρουμε φλέβα βασιλικού αίματος.
Τα προσόντα του κ. Πολυβίου θεωρήθηκαν αρκετά ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το κόστος μιας πολυμερούς ερευνητικής επιτροπής όπου θα είχαν δικαίωμα πρόσβασης και οι εκπρόσωποι των συγγενών των θυμάτων. 
Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας του κυρίου Πολυβίου , που μάλλον θα είναι χρονοβόρα κατά δήλωση του , με πλήρη εμπιστοσύνη και ήρεμη μέχρι αηδίας συνείδηση.
Είμαστε ένας ευτυχισμένος λαός
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ