Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ


Ενώ οι εθνικόφρονες υπηρετούν τα κόμματα της δεξιάς και υποκλίνονται στην αστική κομματοκρατία μέσα από την οποία διεκπεραιώνουν τις προσωπικές υποθέσεις τους , ως πελάτες των κομμάτων , διατηρούν στο πίσω μέρος του μυαλού τους μια μορφή «εθνικισμού» που απεχθάνεται τη δημοκρατία. Όταν τα συμφέροντα τους δεν διεκπεραιώνονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο κινδυνεύουν , φέρνουν στο προσκήνιο αυτόν τον ενεδρεύοντα «εθνικισμό» που δεν είναι τίποτα άλλο από την εφεδρεία της βίας που η δεξιά επιστρατεύει για την επιβολή των αντιλήψεων της και την υπεράσπιση των συμφερόντων της.
Οι εθνικόφρονες είναι υπέρμαχοι των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και τραπεζοκρατίας στην οποία ανήκει και η εκκλησία ως ένας καθαρά υλικός κερδοσκοπικός οργανισμός.
Με λίγα λόγια η εθνικοφροσύνη είναι το συμφυρματικό υπόβαθρο της εθνικής αλλοτρίωσης και της οπισθοδρομικής συντήρησης ως και η οπισθοφυλακή της βίας που η δεξιά εκκολάπτει στα σκοτεινά έγκατα της και εκδηλώνεται ως εθνικίζουσα ακροδεξιά.
Τι σημαίνει αυτό για μας τους έλληνες εθνικιστές; Πως δεν είναι δυνατό να αναπτύξουμε τον εθνικισμό μας που είναι αλληλένδετος με τις λαϊκές και κοινωνικές διεκδικήσεις , απευθυνόμενοι στους εθνικόφρονες. Και αν έρθουν προς εμάς πρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα μας προδώσουν και θα μας εγκαταλείψουν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εθνικόφρονες είναι ο καρκίνος που διεισδύει μέσα στις τάξεις μας , το στιλέτο που είναι πάντοτε έτοιμο να καρφωθεί στη πλάτη μας.
Με δεξιούς εκκλησιαστικο-προσκυνημένους εθνικόφρονες δεν γίνεται επαναστατικός εθνικισμός. Όταν θα τους κατατάξουμε στις γραμμές των αντιπάλων , τότε θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά στην εθνικιστική αυτογνωσία. Τότε θα βάλουμε τα θεμέλια ενός πραγματικού κοινωνικού ελληνικού εθνικισμού.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ